Лектор, обучител, танцьор, градинар

По професия съм учител по Хип Хоп танци с 10 годишен стаж, с голяма състезателна дейност в и извън страната, състезавал се и преподавал на 3 континента основно в САЩ, Англия и България.

 • Учил съм 3 години Начална педагогика с чужд език в СУ.
 • Изучавам и се дипломирам бакалавър в Англия със специалност Биодинамика и Естествознание – http://ashacentre.org/, и http://www.emerson.org.uk/
  Успоредно с това работя като говорител в семинари по Антропософска Философия, Алтернативна Педагогика, Метод на наблюдение на Гьоте и др. в Англия, Швейцария и Германия, България и Египет.
 • Организирам и получавам покани на семинари и малки работилници в гореизброените тематики.
 • Взимам участие като преподавател и помощник в организацията на конференции от вида на: https://www.youthsection.org/event/international-students-conference-2019-courage/ Швейцария http://wsif.org/event/sif-egypt-2019-unfolding-individual-potential-for-the-future/ Кайро, двугодишната конференция в Dartingthon Hall http://albionawakening.blogspot.com/2018/11/social-threefolding-conference-at.html Англия, както и множество конференции за младежи от вида https://www.eskvalleycamphill.org/camphill-youth-conference-report/, Англия.
 • В Англия ми се отдава възможност да бъда координатор на младежка група,търсеща будни младежи с алтернативни намерения към света и по-морален поглед към хората, с които се събеседват. С тях пътуваме и държим малки семинарчета, споделяйки опит .
 • В България имах възможността да водя различни работилници две години подред на фестивалите на https://www.facebook.com/AlterAgro-369985853610747 .
 • Имам възможноста да пътувам из страната 2020 година и да работя като малък съветник за дейноста на различни БИо ферми, бадемови насаждения, житни култури, зеленчукови и пчелни земи.
 • Докато съм в България 2020 година лятото се запознавам с организацията Джагадамба, където имам възможноста да работя с Мартина Велева и да водим обучителен лагер за младежи за личностно развитие. https://www.facebook.com/jagadamba.bg/videos/1852263278265046
 • Прекараното си време в Англия отделям много време на обучението си и посещавам различни семинари в Лондон и в двата центъра на ASHA & Emmerson College по тематики свързани с храненето (Суровоядство и Веганизъм), как да се правят тези неща медицински издържано, а не само с любителска нагласа. Посещавам семинари по религиозни науки с професионалисти от различни течения и допирните им точки и семинари по Теология и Теософия, каноните на различните идеологии свързани философски концепции и как днешната ни психология неосъзнато бива базирана на възгледи отпреди 1000 години.
 • През годината 2019 получавам покана от https://www.sekem.com/en/index/, голяма агрокултурна дейност със собствен университет и училище до Кайро, създават лекарства и шият дрехи от памук със собствено производство. Там имат нужда от учител да преподава на техните учители за Алтернативен начин на преподаване и там някоко месеца прекарвам в преподаване на Педагогика на учителите в училището им.
 • Живота ми преди заминаването ми за Англия е свързан с преподаване на танци в детски градини, частни училища и школи. Водене на танцови лагери и танцови семинари за възрастни. Компании за които съм работил са FitKids(https://www.facebook.com/www.fitkids.bg) , https://www.facebook.com/mantisdance и https://www.facebook.com/dvorec.bg .
 • През годината 2012 имам късмета да спечеля Хип Хоп състезание с 1-во място и съм 1първият досега представител на България в соло формат в Лас Вегас на Интернационалното Състезание по Хип Хоп.
 • Участвал съм в мюзикъл Йоан Синът на Гърма в продължение на 2 години игран в Театър София по време на 2 години.
 • Организатор съм на няколко танцови състезания в София като Dance Evolution в Арена Армеец, https://www.facebook.com/events/242917816102876 .
 • При престоя си съм в Сащ 2015 година работя като спасител на увеселителен парк за 4 месеца. https://www.dorneypark.com/