Мнения на родители

  • Благодарна съм, че Ви има…Това, че сте любимата част от лятото на един тийнейджър…говори достатъчно  Благодаря на всички 

    доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

    Силвия Илиева

    Родител
  • Децата ми участват редовно и сме впечатлени от положителната промяна у тях. Екипът е съставен от млади хора, отдадени на идеята да възпитават умения, които създават увереност и самостоятелност у подрастващите. Препоръчвам!

    jagadamba-детски-лагер-родител

    Николай Чалъков

    Родител
  • Бих искала да благодаря от името на нашето семейство за магията, която давате на децата ни! Иглика е като омагьосана от впечатленията, новите емоции и знания, които е придобила. Снощи се разплака, че всичко толкова бързо е свършило и й липсва. Затова Ели се принуди да й направи „кръгче на споделянето” и двете потънаха в техния общ свят. Желая ви много успехи за в бъдеще, защото сте уникални и е щастие, децата ни да могат да се учат и творят с вас! Сърдечни поздрави!

    доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

    Боряна Иванова

    Родител
  • Здравейте, пише ви майката на Вероника, бих искала да изкажа своята благодарност и възхищение към това което правите! Дъщеря ми се върна заредена, вдъхновена, изпълнена с невероятни и положителни емоции! Откривам всеки ден, когато общувам с нея, нещо ново. Изразява се по-отговорно, влага не само мисъл, а я облича в загриженост! Смятам, че точно това е правилния път да се изградят здрави по дух и тяло, мислещи хора, с отношение и позиция, а именно: внимание, възпитание, добър личен пример, топлина и много любов от родителители разбира се допира, общуването и черпенето на опит и още добри примери от качествени хора, като Вас. Още веднъж, Благодаря ви!
    П.С.Очаквам, с нетърпение,програмата за априлската ваканция!

    доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

    Красимира Кулева

    14.02.2018
  • Невероятно приключение, наситено с елементи на креативност, себепознание, свързаност със семейството!
    Много топлина и хармония взехме със себе си и си ги запазихме  

    Силвия Христова

    Тиймбилдинг Родители с деца, 29 септември, 2018
  • Нещо смислено и полезно за всяко дете и тинейджър! Ваканцията на родители с деца е възхитителна! Горещо препоръчвам професионализма и алтернативните подходи на екипа на академията Джагадамба!!!

    детски-лагер-jagadamba_academy_лято-меки-умения-петрохан

    Георги Хиристов

  • Ния беше много доволна от преживяването :). Прибра се заредена с енергия и много знания :). Още първият ден направи няколко неща самостоятелно, което беше супер :).
    Като цяло се старае да изслушва повече, да говори с хората и да има диалог, да се грижи за сестра си, да не решава всичко със сълзи :).
    Разбира се има добри и лоши дни, в които всичко се връща по старому, но определено са се запечатали много хубави примери в главичката й :). 
    Много е сладка, когато забрави молитвата преди хранене, скача от масата, кляка двайсет пъти, после сяда на стола си и започва пак да яде и пак забравя молитвата   :D.
    Много благодарим за всичко и се надяваме да има лятна организация за децата!
    Поздрави и до нови срещи :). Продължавайте все така, нещата се получават чудесно :).

    доволни-родители-от-jagadamba-academy

    Яна Манова

    26.02. 2018г.
  • Благодарим Ви, че сте направили изминалите три дни незабравими и изпълнени с невероятни преживявания и емоции за синът ни! От родителите на Вальо!

    доволни-родители-от-jagadamba-academy

    Ирена, майка

    7 февруари, 2018 , академия „Как да общуваме пълноценно"
  • Благодаря ви за невероятното приключение, за топлото отношение към нашите деца. Аз съм майката на Вероника, която не спира да разказва с плам за преживяното.

    доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

    Красимира Кулева

    14.02.2018
  • Прекрасни, нестандартни идеи, щастливи деца! Уникат!

    Румяна Анева (майка)

    11 август, 2017
  • След 6 часа в група с непознати деца и възрастни 8 г. ми дъщеря излезе със светнали очи и каза – Мамо, беше… страхотно! Родителският ми възторг е официално потвърден! 

    Даниела Дениз

    Родител
  • Jagadamba е супер! Запознаваш се с много луди хора и създашаш незабравими спомени!

    Криси

    участник в академията
  • …Нямам думи да опиша възхищението си от организацията Ви и персоналното Ви отношение към всяко дете…

    Родител

  • В основата на Jagadamba стои един екип от страхотни хора и професионалисти, които имат не само изключителни умения, но и вроден талант за общуване с деца от всякакви възрасти, с пораснали включително. 
    Това, което отличава Jagadamba е акцентът върху личностното развитие – вниманието и енергията, с която подпомагат всяко дете да се вгледа в себе си, да открие и развие скритите си съкровищата, а и да промени това, което не харесва, са безценни. И всичко това – докато здравата се забавляват. 
    Благодарим ви, обичаме ви! 

    Вирджиния Крефт

    Родител
  • Ние така облагодетелствани от този курс се оказахме! Познавам Мартина отдавна и когато дойде момента да поверя детето си в ръцете на нейния екип, нямах никакво съмнение защо го правя.
    Дъщеря ми , обаче, имаше резерви бидейки на дванадесет с всичките ….усещания, които това носи.
    След участието си в първата част на “Пътя на героя”, дъщеря ми по цяла седмица беше в очакване на следващата неделя и започна да счита за уникална възможност да бъде част от това приключение.
    Като я попитах “Какво изпитваше там?”
    Тя ме погледна с усмивка и ми отговори простичко: “Щастие”.

    Силвия Методиева

    Родител
  • Марти, Люси, Макс и Нона са едни пораснали деца, които разкриват с огромна любов света на емоциите и правенето на нашите деца. Мисия и отдаденост, това усещам като родител от тяхна страна, благодаря ви! 

    Анита Върбанова

    Родител
  • Благодаря Ви, че ви има! Страхотни сте! Нестандартни сте!Вярвам във вас, вярвам, че с работата си допринасяте за сътворяването на един по-добър свят.

    Бинка Кирова

    Родител
  • Какво учудване, да заведеш детето си на лагер за личностно развитие и той всяка седмица да чака с трепет следващата среща.. да се отказва от всичко друго и дори да пътува от друг град, за да се потопи в игри и да извърви Пътя на Героя си. Благодая, приказни същества, създатели на Джагадамба. За нас, вие сте светлина, мъдрост, присъствие и най-вече безспирни игри и предизвикателства.. За нас сте безценни и следим с вълнение всички ваши инициативи. Благодарим ви за възможността да бъдем заедно и за пробудените деца, които оставяте след себе си, вярващи в магията на света и вярващи в себе си и своите чудотворни качества и сили! 

     
     
     
    обратни връзки от родителите за семинарите пътят на героя на Джагадамба

    Елеонора Дервенска

    Родител
  • Jagadamba, свързвам с преживяване. 
    Преживейте един ден с тях, за да усетите тяхното отношение, отдаденост, креативност… 

    Айсен–Кременлиева_Jagadamba_academy

    Айсен Кременлиева

    Студент - доброволец в Академия Джагадамба
  • Благодарим ви за топлината, красотата и разнообразието на всичко, което творите и правите съпричастни нашите деца.

    Анна Хира

    Родител
доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

Силвия Илева - Родител

Благодарна съм, че Ви има...Това, че сте любимата част от лятото на един тийнейджър...говори достатъчно  Благодаря на всички!

доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

Боряна Иванова - Родител

Бих искала да благодаря от името на нашето семейство за магията, която давате на децата ни! Иглика е като омагьосана от впечатленията, новите емоции и знания, които е придобила. Снощи се разплака, че всичко толкова бързо е свършило и й липсва. Затова Ели се принуди да й направи „кръгче на споделянето" и двете потънаха в техния общ свят. Желая ви много успехи за в бъдеще, защото сте уникални и е щастие, децата ни да могат да се учат и творят с вас! Сърдечни поздрави!

jagadamba-детски-лагер-родител

Николай Чалъков - Родител

Децата ми участват редовно и сме впечатлени от положителната промяна у тях. Екипът е съставен от млади хора, отдадени на идеята да възпитават умения, които създават увереност и самостоятелност у подрастващите. Препоръчвам!

Силвия Методиева - Родител

Ние така облагодетелствани от този курс се оказахме! Познавам Мартина отдавна и когато дойде момента да поверя детето си в ръцете на нейния екип, нямах никакво съмнение защо го правя.

доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

Красимира Кулева - Родител

Здравейте, пише ви майката на Вероника, бих искала да изкажа своята благодарност и възхищение към това което правите! Дъщеря ми се върна заредена, вдъхновена, изпълнена с невероятни и положителни емоции! Откривам всеки ден, когато общувам с нея, нещо ново. Изразява се по-отговорно, влага не само мисъл, а я облича в загриженост! Смятам, че точно това е правилния път да се изградят здрави по дух и тяло, мислещи хора, с отношение и позиция, а именно: внимание, възпитание, добър личен пример, топлина и много любов от родителители разбира се допира, общуването и черпенето на опит и още добри примери от качествени хора, като Вас. Още веднъж, Благодаря ви!

Даниела Дениз - Родител

След 6 часа в група с непознати деца и възрастни 8 г. ми дъщеря излезе със светнали очи и каза - Мамо, беше… страхотно! Родителският ми възторг е официално потвърден! 

обратни връзки от родителите за семинарите пътят на героя на Джагадамба

Елеонора Дервенска - Родител

Какво учудване, да заведеш детето си на лагер за личностно развитие и той всяка седмица да чака с трепет следващата среща.. да се отказва от всичко друго и дори да пътува от друг град, за да се потопи в игри и да извърви Пътя на Героя си. Благодая, приказни същества, създатели на Джагадамба. За нас, вие сте светлина, мъдрост, присъствие и най-вече безспирни игри и предизвикателства.. За нас сте безценни и следим с вълнение всички ваши инициативи. Благодарим ви за възможността да бъдем заедно и за пробудените деца, които оставяте след себе си, вярващи в магията на света и вярващи в себе си и своите чудотворни качества и сили! 

Анна Хира - Родител

Благодарим ви за топлината, красотата и разнообразието на всичко, което творите и правите съпричастни нашите деца.

Силвия Хрисова - Родител

Невероятно приключение, наситено с елементи на креативност, себепознание, свързаност със семейството!

Вирджиния Крефт - Родител

В основата на Jagadamba стои един екип от страхотни хора и професионалисти, които имат не само изключителни умения, но и вроден талант за общуване с деца от всякакви възрасти, с пораснали включително. 🙂

Анита Върбанова - Родител

Марти, Люси, Макс и Нона са едни пораснали деца, които разкриват с огромна любов света на емоциите и правенето на нашите деца. Мисия и отдаденост, това усещам като родител от тяхна страна, благодаря ви! 

Бинка Кирова - Родител

Благодаря Ви, че ви има! Страхотни сте! Нестандартни сте!Вярвам във вас, вярвам, че с работата си допринасяте за сътворяването на един по-добър свят.

детски-лагер-jagadamba_academy_лято-меки-умения-петрохан

Георги Христов - Писател, Пътешественик

Нещо смислено и полезно за всяко дете и тинейджър! Ваканцията на родители с деца е възхитителна! Горещо препоръчвам професионализма и алтернативните подходи на екипа на академията Джагадамба!!!

Ирена - Родител

Благодарим Ви, че сте направили изминалите три дни незабравими и изпълнени с невероятни преживявания и емоции за синът ни! От родителите на Вальо!