семинар-за-тийнейджъри-личностно-развитие

Да си тийнейджър не е лесно. Толкова много промени се случват – на толкова много нива – физическо, психическо и емоционално. Мозъкът се променя, хормоните се развихрят, което дава отражение върху приятелствата, взаимоотношенията със семейството, социалния живот и академичния свят. От какво се нуждаят младите хора, за да преминат през този етап на живота с повече разбиране и лекота? Отговорът се крие в 

…Личностно развитие, самоусъвършенстване, личностно израстване, себепознание…

Вероятно сте чули за поне един от тези термини, но какво по-точно означават и защо се нуждаем от тях?

Като начало, понятието за личностно развитие е доста очевидно. Това означава да се развивате, да се усъвършенствате, да откривате и да научавате повече за себе си, което обхваща много широк кръг от области, като емоционална интелигентност, социални умния, умения за справяне със стреса, с критични ситуации от живота, умения за свързване със себе си, себерефлексия, себепознание и др.

Запитахме се следния въпрос „защо никой не ни учи на тези неща в училище?“

Така се роди идеята за нашите тийн семинари. Семинарите за личностно развитие на Jagadamba са създадени, за да допринесат за осъзнаването на важността от личностно развитие при тийнейджърите и да ги подкрепи по пътя на израстването им. Ние създаваме една положителна, приятелска среда, в която срещаме подрастващите с вдъхновяващи ментори и тренери, които подкрепят и вдъхновяват участниците в търсенето на личното си щастие!

JAGADAMBA_TEAM_МАРТИНА-ВЕЛЕВА-ЛЮДМИЛ-ВЕНЕВ-НОНА-КУМАНОВА-МАКСИМ-ТИХОЛОВ

Да харесваш себе си, да обичаш тялото си, да имамш доверие и житейски цели, да намираш емоционален баланс (е, добре де, през повечето време от живота си 🙂 !), тези и още качества ще развиваме по време на семинара.

Разбира се, това няма как да се случи за един ден, това не е математическо уравнение, което има едно решение. Научаването на нови неща и развиването на нови навици, това отнема време и усилия. Но с нас всичко това може да бъде постигнато с много радост, вдъхновение и вълнуващи преживявания.

Концепциите и идеите, с които  ще се запознаете по време на семинара, не са сложни. Доказано е, че човек учи най-лесно и ефективно, когато преживява нещата, така, че всяка тема ще бъде представена през преживяване и много емоции!

Темите, които заедно ще изследваме по време на семинара ще са:

  • Ефективно общуване със себе си и с другите
  • Развиване на силните страни и таланти
  • Умения за боравене с емоциите
  • Умения за концентрация
  • Целеполагане и ефективност
  • Изграждане на самочувствие и самоувереност
  • Подобряване на здравето и начина на живот
  • Себосъзнаване и себеусъвършенстване (Опознай себе си)
личностно-развитие-за-деца-и-тийнеджъри

Структура на обучението:

➡️6 работни часа на ден

➡️ Вълнуващи сесии с коучове, ментори и лектори специалоисти в личностното развитие

➡️ Специално разработена програма през иновативните и алтернативни методи на преподаване и учене – изцяло през преживяване

➡️ Индивидуален подход

Кога и как да участваш?

Тийнейджъри на възраст 13-17 г.

↔️11.05.2019 – събота

↔️10:00 – 17.00 ч.

Цена: 80 лв.

Събитието е с ограничен капацитет! До 15 участници!

За да запазите своето място, кликнете на връзката „Запиши се“ и попълнете следната форма /Формулярът се попълва от тийнейджъра!/:

📞За връзка с координатор – 0883 59 66 08

↔️За повече информация относно програмата се свържете с:

[email protected]

0889 94 96 83

jagadamba.bg

Очакваме ви с нетърпение!

ВИЖТЕ ОСТАНАЛИТЕ СЪБИТИЯ НА JAGADAMBA ACADEMY