умения-21-век-семинар-за-деца-jagadamba-academy

ОБУЧЕНИЕ ЗА РАЗВИВАНЕ НА УМЕНИЯТА НА 21 ВЕК

Тази академия се стреми да подпомогне израстването на децата до щастливи и успешни бъдещи членове на едно високоефективно и устойчиво общество, способно ефективно да се адаптира към бързите промени. Ние подпомагаме развиването на социалните, „меки“ умения, които са толкова важни за справяне със социалните, екологични, икономически и технологични промени около нас. Въоръжени с всички тези умения, децата ще са подготвени да посрещат предизвикателствата, пред които ще ги изправи бъдещето, да се приспособяват към всяка ситуация и да процъфтяват цялостно.

Най-важната инвестиция, която човек може да направи, не е да придобие определено умение, а да изгради по-гъвкаво съзнание и личност.

УМЕНИЯ НА 21 ВЕК за деца

По време на семинарите, работим за това децата да могат да развиват универсални умения, които да ги подготвят за света, който ги очаква – за това да се научат да учат от уроците на живота, да изследват и опознават вътрешния си свят, да работят с други хора, да поемат отговорност за себе си и да допринасят за общностите, в които живеят. Вашето дете с нас ще придобие:
 • Социални умения: разбиране на другите, колаборация (работа в екип), приемане на разликите и съпричастност
 • Емоционални умения: емоционално съзнание, увереност, самоконтрол, емпатия, алтруизъм
 • Откриване на силните и слабите страни от гледна точка на вътрешия свят
 • Развиване на полезни навици за пълноценен живот
 • Умения за хармонично развитие на личността 

Цели на програмата

През игри и предизвикателства децата ще разкрият сами важността и значението на всяко едно умение и ще открият как да ги прилагат в живота.

С подкрепата на своите ментори, участниците ще се пренесат в магически свят, където уверено и с желание ще излезнат от зоната си на комфорт, за да научат и открият повече за себе си и света около тях.

тази програма ще подпомогне вашето дете в изграждането на по-гъвкаво съзнание и личност

ВАШЕТО ДТЕТЕ ще повиши емоционалната СИ интелигентност и емпатия

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ТЕМИТЕ НА ВСЕКИ СЕМИНАР:

24 октомври, 2021 - Житейски умения

Житейски способности се отнасят към това какво е персоналното ни поведение и отношение към живота. Кои качества ние проявяваме, когато сме в дадена обстановка. Как ще реагираме и какво ще правим, когато сме поставени в трудна или непозната ситуация. Способността да се адаптираме, да виждаме целта, да предлагаме адекватни решения, да сътрудничим дори хората да са ни непознати..

05 декември, 2021 - Умения за учене

Тук се занимаваме с менталните умения. Как да използваме всички мощности на нашият ум. Как да сме аналичтични и критични. Как да достигнем до творческата суперсила на нашето съзнание. Как да общуваме пълноценно и да открием начините да представяме идеите си.

ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
ПЕДАГОЗИ, АРТИСТИ И ОБУЧИТЕЛИ

Сред позитивната и приятелска среда, която нашият екип от професионалисти създава по време на академията, участниците ще се потопят в едно приключение към себепознанието и връзката с другите. Програмата се провежда от педагози и обучители с дългогодишен стаж в работата с деца, групи и обучителни програми. Екипът работи през най-иновативните педагогически подходи и чрез холистичен подход, който се фокусира върху цялотното израстване на човека, а не само върху някои от характерните човешки дейности. Развиваме интелектуалния, социалния, физическия, артистичния, творческия и духовния потенциал на децата. Екипът работи по методите на: обучение чрез преживяване, сугестопедия, игровизация, през театър, изкуство и движение. 

 

водещите

Педагог, ментор по личностно развитие за деца, арт-терапевт, художник

Нона Куманова

Педагог, ментор по личностно развитие за деца и младежи, танцьор

ТЕО НАСЪР

КАК ПРОТИЧА ПРОГРАМАТА

Целодневно групово преживяване от 10.00 до 16.00 ч.

В комфортна зала, където участницте ще се движат свободно, ще учат през движение и преживяване

Екипни предизвикателства и приключенски мисии

Изцяло игровизирано и практически ориентирано обучение, съпъттствано с много емоции

Кога и къде ще се проведе?

Група от 8 до 14 деца.

24 октомври, 2021 – неделя, от 10.00 до 16.00 ч. “Умения на 21 век – житейски умения”

5 декември, 2021 – неделя, от 10.00 до 16.00 ч. “Умения на 21 век – умения за учене”

Social Innovators Hub 

ул. “Дякон Игнатий” 19. ет. 2, 1000 София

ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ

Цена за участие в един семинар: 89 лв. 

Таксата включва:

– целодневно обучение – 6 работни часа 
– двама обучители + гост лектор, педагози и ментори с дългогодишен опит в работата с деца
– специално разработена програма през иновативните методи на преподаване и учене /сугестопедия, холистичен подход/ 
– индивидуален подход
– материали и разработки от курса.

*Осигуряването на място в съответна група става чрез заплащане на такса по електронен път с банков превод. След регистрацията ще получите имейл с данните за превод.

Семинарът се провежда при минимиум 8 деца.

ЗА ЗАПИСВАНЕ, МОЛЯ ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ:

Отзиви от родители

В основата на Jagadamba стои един екип от страхотни хора и професионалисти, които имат не само изключителни умения, но и вроден талант за общуване с деца от всякакви възрасти, с пораснали включително. 🙂 Това, което отличава Jagadamba е акцентът върху личностното развитие - вниманието и енергията, с която подпомагат всяко дете да се вгледа в себе си, да открие и развие скритите си съкровищата, а и да промени това, което не харесва, са безценни. И всичко това - докато здравата се забавляват. 🙂 Благодарим ви, обичаме ви! ❤
Вирджиния Крефт
Родител
След 6 часа в група с непознати деца и възрастни 8 г. ми дъщеря излезе със светнали очи и каза- Мамо, беше... страхотно! Родителският ми възторг е официално потвърден!
Даниела Дениз
Родител
Какво учудване, да заведеш детето си на лагер за личностно развитие и той всяка седмица да чака с трепет следващата среща.. да се отказва от всичко друго и дори да пътува от друг град, за да се потопи в игри. Благодая, приказни същества, създатели на Джагадамба. За нас, вие сте светлина, мъдрост, присъствие и най-вече безспирни игри и предизвикателства.. За нас сте безценни и следим с вълнение всички ваши инициативи.
обратни връзки от родителите за семинарите пътят на героя на Джагадамба
Елеонора Дервенска
Родител
Благодаря Ви, че ви има! Страхотни сте! Нестандартни сте!Вярвам във вас, вярвам, че с работата си допринасяте за сътворяването на един по-добър свят.
Бинка Кирова
Родител
 • Какво учудване, да заведеш детето си на семинар за личностно развитие и той всяка седмица да чака с трепет следващата среща.. да се отказва от всичко друго и дори да пътува от друг град, за да се потопи в игри и да извърви Пътя на Героя си. Благодая, приказни същества, създатели на Джагадамба. За нас, вие сте светлина, мъдрост, присъствие и най-вече безспирни игри и предизвикателства.. За нас сте безценни и следим с вълнение всички ваши инициативи. Благодарим ви за възможността да бъдем заедно и за пробудените деца, които оставяте след себе си, вярващи в магията на света и вярващи в себе си и своите чудотворни качества и сили! 🌀💗☀️⭐️🥳

  обратни връзки от родителите за семинарите пътят на героя на Джагадамба

  Елеонора Дервенска

  Родител
 • Децата ми участват редовно и сме впечатлени от положителната промяна у тях. Екипът е съставен от млади хора, отдадени на идеята да възпитават умения, които създават увереност и самостоятелност у подрастващите. Препоръчвам!

  jagadamba-детски-лагер-родител

  НИКОЛАЙ ЧАЛЪКОВ

  Родител
 • Бих искала да благодаря от името на нашето семейство за магията, която давате на децата ни! Иглика е като омагьосана от впечатленията, новите емоции и знания, които е придобила. Снощи се разплака, че всичко толкова бързо е свършило и й липсва. Затова Ели се принуди да й направи „кръгче на споделянето“ и двете потънаха в техния общ свят. Желая ви много успехи за в бъдеще, защото сте уникални и е щастие, децата ни да могат да се учат и творят с вас! Сърдечни поздрави!

  доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

  БОРЯНА ИВАНОВА

  Родител
 • Здравейте, пише ви майката на Вероника, бих искала да изкажа своята благодарност и възхищение към това което правите! Дъщеря ми се върна заредена, вдъхновена, изпълнена с невероятни и положителни емоции! Откривам всеки ден, когато общувам с нея, нещо ново. Изразява се по-отговорно, влага не само мисъл, а я облича в загриженост! Смятам, че точно това е правилния път да се изградят здрави по дух и тяло, мислещи хора, с отношение и позиция, а именно: внимание, възпитание, добър личен пример, топлина и много любов от родителители разбира се допира, общуването и черпенето на опит и още добри примери от качествени хора, като Вас. Още веднъж, Благодаря ви!

  доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

  КРАСИМИРА КУЛЕВА

  Родител
 • След 6 часа в група с непознати деца и възрастни 8 г. ми дъщеря излезе със светнали очи и каза- Мамо, беше… страхотно! Родителският ми възторг е официално потвърден! 

  ДАНИЕЛА ДЕНИЗ

  Родител
 • Благодарим ви за топлината, красотата и разнообразието на всичко, което творите и правите съпричастни нашите деца.
   
  Благодаря ви за отдадеността, търпението и завидното спокойствие, игривостта и привидната лекота, с която случвате изграждането на всъщност най-важните умения за нашите деца.

  Благодаря ви за топлината, грижата и усмивките! Продължавайте да осмисляте и променяте средата и хората към по-добро!

  Анна Хира

 • …Нямам думи да опиша възхищението си от организацията Ви и персоналното Ви отношение към всяко дете…

  Родител

КОНТАКТИ

За всякакви запитвания, моля изпратете имейл

info@jagadamba.bg