ОБУЧЕНИЕ ЗА РАЗВИВАНЕ НА УМЕНИЯТА НА 21 ВЕК

Тази академия се стреми да подпомогне израстването на децата до щастливи и успешни бъдещи членове на едно високоефективно и устойчиво общество, способно ефективно да се адаптира към бързите промени. Ние подпомагаме развиването на социалните, „меки“ умения, които са толкова важни за справяне със социалните, екологични, икономически и технологични промени около нас. Въоръжени с всички тези умения, децата ще са подготвени да посрещат предизвикателствата, пред които ще ги изправи бъдещето, да се приспособяват към всяка ситуация и да процъфтяват цялостно.

Най-важната инвестиция, която човек може да направи, не е да придобие определено умение, а да изгради по-гъвкаво съзнание и личност.

УМЕНИЯ НА 21 ВЕК за деца

По време на семинарите, работим за това децата да могат да развиват универсални умения, които да ги подготвят за света, който ги очаква – за това да се научат да учат от уроците на живота, да изследват и опознават вътрешния си свят, да работят с други хора, да поемат отговорност за себе си и да допринасят за общностите, в които живеят. Вашето дете с нас ще придобие:
 • Социални умения: разбиране на другите, колаборация (работа в екип), приемане на разликите и съпричастност
 • Емоционални умения: емоционално съзнание, увереност, самоконтрол, емпатия, алтруизъм
 • Откриване на силните и слабите страни от гледна точка на вътрешия свят
 • Развиване на полезни навици за пълноценен живот
 • Умения за хармонично развитие на личността 

Цели на програмата

През игри и предизвикателства децата ще разкрият сами важността и значението на всяко едно умение и ще открият как да ги прилагат в живота.

С подкрепата на своите ментори, участниците ще се пренесат в магически свят, където уверено и с желание ще излезнат от зоната си на комфорт, за да научат и открият повече за себе си и света около тях.

тази програма ще подпомогне вашето дете в изграждането на по-гъвкаво съзнание и личност

ВАШЕТО ДТЕТЕ ще повиши емоционалната СИ интелигентност и емпатия

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ТЕМИТЕ НА ВСЕКИ СЕМИНАР:

28 февруари, 2021 - Умения за учене

Уменията, процесите и техниките, необходими за постигане на качествени резултати във всички сфери на живота ни + лесното адаптиране и постоянното усъвършенстване в съвременния динамичен професионален и комплексен личен свят.

14 март, 2021 - Умения за критично мислене

Уменията, процесите и техниките, необходими за постигане на качествени резултати във всички сфери на живота ни + лесното адаптиране и постоянното усъвършенстване в съвременния динамичен професионален и комплексен личен свят.

ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
ПЕДАГОЗИ, АРТИСТИ И ОБУЧИТЕЛИ

Сред позитивната и приятелска среда, която нашият екип от професионалисти създава по време на академията, участниците ще се потопят в едно приключение към себепознанието и връзката с другите. Програмата се провежда от педагози и обучители с дългогодишен стаж в работата с деца, групи и обучителни програми. Екипът работи през най-иновативните педагогически подходи и чрез холистичен подход, който се фокусира върху цялотното израстване на човека, а не само върху някои от характерните човешки дейности. Развиваме интелектуалния, социалния, физическия, артистичния, творческия и духовния потенциал на децата. Екипът работи по методите на: обучение чрез преживяване, сугестопедия, игровизация, през театър, изкуство и движение. 

 

водещите

Педагог, обучител по личностно развитие 

Нона Куманова

Педагог, обучител по личностно развитие 

МАКСИМ ТИХОЛОВ

КАК ПРОТИЧА ПРОГРАМАТА

Целодневно групово преживяване от 10.00 до 16.00 ч.

В комфортна зала, където участницте ще се движат свободно, ще учат през движение и преживяване

Екипни предизвикателства и приключенски мисии

Изцяло игровизирано и практически ориентирано обучение, съпъттствано с много емоции

Кога и къде ще се проведе?

Група от 8 до 14 деца.

28 февруари, 2021 – неделя, от 10.00 до 16.00 ч. “Умения на 21 век – умения за учене”

14 март, 2021 – неделя, от 10.00 до 16.00 ч. “Умения на 21 век – умения за грамотност”

Social Innovators Hub 

ул. “Дякон Игнатий” 19. ет. 2, 1000 София

ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ

Цена за участие в един семинар: 89 лв. 

Таксата включва:

– целодневно обучение – 6 работни часа 
– двама обучители + гост лектор, педагози и ментори с дългогодишен опит в работата с деца
– специално разработена програма през иновативните методи на преподаване и учене /сугестопедия, холистичен подход/ 
– индивидуален подход
– материали и разработки от курса.

*Осигуряването на място в съответна група става чрез заплащане на такса по електронен път с банков превод. След регистрацията ще получите имейл с данните за превод.

Семинарът се провежда при минимиум 8 деца.

ЗА ЗАПИСВАНЕ, МОЛЯ ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ:

Отзиви от родители

В основата на Jagadamba стои един екип от страхотни хора и професионалисти, които имат не само изключителни умения, но и вроден талант за общуване с деца от всякакви възрасти, с пораснали включително.
Вирджиния Крефт
Родител
Благодаря Ви, че ви има! Страхотни сте! Нестандартни сте!Вярвам във вас, вярвам, че с работата си допринасяте за сътворяването на един по-добър свят.
Бинка Кирова
Родител
 • Какво учудване, да заведеш детето си на семинар за личностно развитие и той всяка седмица да чака с трепет следващата среща.. да се отказва от всичко друго и дори да пътува от друг град, за да се потопи в игри и да извърви Пътя на Героя си. Благодая, приказни същества, създатели на Джагадамба. За нас, вие сте светлина, мъдрост, присъствие и най-вече безспирни игри и предизвикателства.. За нас сте безценни и следим с вълнение всички ваши инициативи. Благодарим ви за възможността да бъдем заедно и за пробудените деца, които оставяте след себе си, вярващи в магията на света и вярващи в себе си и своите чудотворни качества и сили! 🌀💗☀️⭐️🥳

  обратни връзки от родителите за семинарите пътят на героя на Джагадамба

  Елеонора Дервенска

  Родител
 • Децата ми участват редовно и сме впечатлени от положителната промяна у тях. Екипът е съставен от млади хора, отдадени на идеята да възпитават умения, които създават увереност и самостоятелност у подрастващите. Препоръчвам!

  jagadamba-детски-лагер-родител

  НИКОЛАЙ ЧАЛЪКОВ

  Родител
 • Бих искала да благодаря от името на нашето семейство за магията, която давате на децата ни! Иглика е като омагьосана от впечатленията, новите емоции и знания, които е придобила. Снощи се разплака, че всичко толкова бързо е свършило и й липсва. Затова Ели се принуди да й направи „кръгче на споделянето“ и двете потънаха в техния общ свят. Желая ви много успехи за в бъдеще, защото сте уникални и е щастие, децата ни да могат да се учат и творят с вас! Сърдечни поздрави!

  доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

  БОРЯНА ИВАНОВА

  Родител
 • Здравейте, пише ви майката на Вероника, бих искала да изкажа своята благодарност и възхищение към това което правите! Дъщеря ми се върна заредена, вдъхновена, изпълнена с невероятни и положителни емоции! Откривам всеки ден, когато общувам с нея, нещо ново. Изразява се по-отговорно, влага не само мисъл, а я облича в загриженост! Смятам, че точно това е правилния път да се изградят здрави по дух и тяло, мислещи хора, с отношение и позиция, а именно: внимание, възпитание, добър личен пример, топлина и много любов от родителители разбира се допира, общуването и черпенето на опит и още добри примери от качествени хора, като Вас. Още веднъж, Благодаря ви!

  доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

  КРАСИМИРА КУЛЕВА

  Родител
 • След 6 часа в група с непознати деца и възрастни 8 г. ми дъщеря излезе със светнали очи и каза- Мамо, беше… страхотно! Родителският ми възторг е официално потвърден! 

  ДАНИЕЛА ДЕНИЗ

  Родител
 • Благодарим ви за топлината, красотата и разнообразието на всичко, което творите и правите съпричастни нашите деца.
   
  Благодаря ви за отдадеността, търпението и завидното спокойствие, игривостта и привидната лекота, с която случвате изграждането на всъщност най-важните умения за нашите деца.

  Благодаря ви за топлината, грижата и усмивките! Продължавайте да осмисляте и променяте средата и хората към по-добро!

  Анна Хира

 • …Нямам думи да опиша възхищението си от организацията Ви и персоналното Ви отношение към всяко дете…

  Родител

КОНТАКТИ

За всякакви запитвания, моля изпратете имейл

info@jagadamba.bg