"Пътят на героя" за родители и деца - промо събитие

✈️Покана за приключение в света на себепознанието, специално издание за родителите и техните деца (9-13 г.).
 
Представяне на програмите по личностно развитие на Академия Джагадамба „Пътят на героя“.
 
Родителите и децата ще имат възможността в рамките на три вълнуващи часа да се срещнат с трима от менторите по личностно развитие на Академия Джагадамба, които ще докоснат родителите и децата до магията на себепознанието и ще поемат с участниците в едно приключение към себе- усъвършенстване.
 
С нас ще преживеете и научите:
 
  • Кои умения на 21 век може да развие детето Ви през играта – творчество, комуникационни умения, умения за работа в екип, умения за свързване с другите.
  • Защо умението за боравене с емоциите и грижата за тялото са толкова важни за пробуждането героя в себе си?
  • Как поддържането на креативността и въображението помагат на детето да бъде по-адаптивно, да вижда различни възможности, да се изразява и да се свързва със себе си и с другите?
 
Ще има пространство да споделите като родител какви предизвикателства среща Вашето дете в социалната си среда и какви умения бихте искали да насърчите.
Страхотна възможност да дойдете и да се срещнете с други родители, които имат подобни желания и предизвикателства.
Родителите и децата ще се включат в игри и предизвикателства и ще разберат колко лесно може да израстват личностно докато се забавляват.

Кога?

8.02.2020 – събота

от 10.30 до 13.30 ч.

Къде?

Обучителен център Jagadamba, ул. Камен Андреев 15, ет. 3

Събитието е с вход свобобен!

❕Събитието е с ограничен капацитет – до 20 участници родители и деца!
 
Участие могат да вземат само родители с деца, които предварително са запазили място.
 
❕За да запазите място, моля попълнете следната Google форма:
 

📞За връзка с мениджър записвания – 0883 59 66 08

Местата са ограничени, до 15 участници!

Какво учудване, да заведеш детето си на семинар за личностно развитие и той всяка седмица да чака с трепет следващата среща.. да се отказва от всичко друго и дори да пътува от друг град, за да се потопи в игри и да извърви Пътя на Героя си. Благодая, приказни същества, създатели на Джагадамба. За нас, вие сте светлина, мъдрост, присъствие и най-вече безспирни игри и предизвикателства.. За нас сте безценни и следим с вълнение всички ваши инициативи. Благодарим ви за възможността да бъдем заедно и за пробудените деца, които оставяте след себе си, вярващи в магията на света и вярващи в себе си и своите чудотворни качества и сили! 🌀💗☀️⭐️🥳

обратни връзки от родителите за семинарите пътят на героя на Джагадамба

Елеонора Дервенска

Родител

Децата ми участват редовно и сме впечатлени от положителната промяна у тях. Екипът е съставен от млади хора, отдадени на идеята да възпитават умения, които създават увереност и самостоятелност у подрастващите. Препоръчвам!

jagadamba-детски-лагер-родител

НИКОЛАЙ ЧАЛЪКОВ

Родител

Бих искала да благодаря от името на нашето семейство за магията, която давате на децата ни! Иглика е като омагьосана от впечатленията, новите емоции и знания, които е придобила. Снощи се разплака, че всичко толкова бързо е свършило и й липсва. Затова Ели се принуди да й направи „кръгче на споделянето“ и двете потънаха в техния общ свят. Желая ви много успехи за в бъдеще, защото сте уникални и е щастие, децата ни да могат да се учат и творят с вас! Сърдечни поздрави!

доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

БОРЯНА ИВАНОВА

Родител

Здравейте, пише ви майката на Вероника, бих искала да изкажа своята благодарност и възхищение към това което правите! Дъщеря ми се върна заредена, вдъхновена, изпълнена с невероятни и положителни емоции! Откривам всеки ден, когато общувам с нея, нещо ново. Изразява се по-отговорно, влага не само мисъл, а я облича в загриженост! Смятам, че точно това е правилния път да се изградят здрави по дух и тяло, мислещи хора, с отношение и позиция, а именно: внимание, възпитание, добър личен пример, топлина и много любов от родителители разбира се допира, общуването и черпенето на опит и още добри примери от качествени хора, като Вас. Още веднъж, Благодаря ви!

доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

КРАСИМИРА КУЛЕВА

Родител

След 6 часа в група с непознати деца и възрастни 8 г. ми дъщеря излезе със светнали очи и каза- Мамо, беше… страхотно! Родителският ми възторг е официално потвърден! 

ДАНИЕЛА ДЕНИЗ

Родител
Благодарим ви за топлината, красотата и разнообразието на всичко, което творите и правите съпричастни нашите деца.
 
Благодаря ви за отдадеността, търпението и завидното спокойствие, игривостта и привидната лекота, с която случвате изграждането на всъщност най-важните умения за нашите деца.

Благодаря ви за топлината, грижата и усмивките! Продължавайте да осмисляте и променяте средата и хората към по-добро!

Анна Хира

…Нямам думи да опиша възхищението си от организацията Ви и персоналното Ви отношение към всяко дете…

Родител

Play Video