пътят на героя курс по личностно развитие

“Пътят на героя” е поредица от семинари по личностно развитие за деца от 9 до 13 г. Това е приключенската история за пътя на самоусъвършенстване, в която самите деца ще бъдат главните герои. 

Курсът представлява поредица от 4 семинара – приключения към себепознанието – 16 и 23 февруари, 1 и 8 март от 10.00 до 17.00 ч.

Магически предмети, амулети и приказни сюжети ще водят децата към най-ценните съкровища – знания, умения и навици по теми, които не се учат в училище.

Теми на академията:

Учебните занимания протичат през групов процес на уважение, емпатия и взаимна подкрепа, които подхранват автентичността и креативността на всяко дете.

УЧЕНЕ ЧРЕЗ ПРЕЖИВЯВАНЕ

Преподаваме през най-иновативните методи. 

Децата работят в големи и малки групи, в които се подкрепят и се учат на комуникативност, толерантност, екипност и сътворчество. В програмата се включват различни игри и физически активности, като йога, бойни изкуства, кондиционен тренинг и други – внимателно подбрани и балансирани за подобряване физическата кондиция на децата и стимулиране на индивидуалните им творчески възможности. Всички дейности се провеждат от професионално квалифицирани инструктори, при използване на необходимите материали и екипировка.

Заниманията се провеждат в обучителен център Джагадамба, както и на открито в двора на центъра.

ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
ПЕДАГОЗИ, АРТИСТИ И ОБУЧИТЕЛИ

Сред позитивната и приятелска среда, която нашият екип от професионалисти създава по време на академията, вашето дете ще може да открие и развие своите силни страни и да се научи да се изразява през изкуството, театаъра, тялото и да развие креативността си. Програмите се провеждат от педагози и тренери с дългогодишен стаж в работата с деца, които работят през най-иновативните педагогически подходи – по методите на обучение чрез преживяване, сугестопедия, игровизация, през театър, изкуство и танц. Така подрастващите ще могат по най-лесния и ефективен начин да усъвършенстват себе си и да развият потенциала си.

ЕКИПЪТ НА АКАДЕМИЯТА

Мартина Велева

Обучител, педагог, ментор по личностно развитие за деца и младежи, актриса

Нона Куманова

Педагог, ментор по личностно развитие за деца, художник и арт-терапевт

ЛЮДМИЛ ВЕНЕВ

Водещ на модулите "Целеполагане и планиране" и "Качествата на успеха", Спортен коуч на академията

Максим Тихолов

Специалист по концепцията и разработката на програмата

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ТЕМИТЕ НА ВСЕКИ СЕМИНАР:

ЪТЯТ НА ГЕРОЯ-семинар-по-личностно-развитие-за-деца-академия-джагадамба-февруари-март 2020-ПРОБУЖДАНЕТО

16 ФЕВРУАРИ, 2020 - "ПРОБУЖДАНЕТО НА ГЕРОЯ - КОЙ СЪМ АЗ?"

Кой съм Аз - как възприемам себе си и как се представям пред света? Как да създавам нови приятелства? Въведение в структурата на мономита - „Пътят на героя”. Първите две срещи от поредицата семинари цели да създаде групов процес на уважение, емпатия и взаимна подкрепа. "Пътуването на героя“ е приключенската история за пътя на самоусъвършенстване, в която самите деца ще бъдат главните герои. По време на обучението насочваме вниманието на децата върху възможностите им, като им показваме как да ги използват, за да развият потенциалите си и силните си страни.

СИЛНИ СТРАНИ И ТАЛАНТИ-ПЪТЯТ НА ГЕРОЯ-Jagadamba_academy

23 ФЕВРУАРИ - "ОТКРИВАНЕ НА СИЛНИТЕ СТРАНИ И ТАЛАНТИ"

Героите ще се впуснат в приключенско изследване на силните си страни и таланти и откриване на множеството интелигентности по теаорията на Хауърд Гарднър за Множествената интелигентност.

1 МАРТ - "КАЧЕСТВАТА НА УСПЕХА"

Програмата цели да помогне на децата да научат защо е важно да поддържаме равновесие межу четирите тела – социално, ментално, емоционално и физическо.

8 МАРТ - "ЦЕЛЕПОЛАГАНЕ И ПЛАНИРАНЕ"

Този семинар ще вдъхнови младите по темите за опознаване на „социалните роли“ и правилата на общуване, Мотивация и вдъхновение, целеполагане и планиране в ежедневието.

Кога?

Поредица от четири семинара. Вие избирате в кои семинари искате да се включи Вашето дете.

16 февруари

23 февруари

1 март

8 март , 2020 г.

неделя от 10.00 до 17.00 ч.

Къде?

Обучителен център Jagadamba, ул. Камен Андреев 15, ет. 3

Цена:

70 лв.за посещение при записване за четирите семинара (16, 23 февруари и 1, 8 март) – получавате 22% отстъпка и възможност за разсрочено плащане на две вноски! 

90 лв. за еднократно посещение

Таксата включва:
– 6 работни часа от 10.00 до 17.00 ч.
– трима обучители, педагози и ментори с дългогодишен опит в работата с деца
– специално разработена програма през иновативните методи на преподаване и учене /сугестопедия, холистичен подход/ 
– индивидуален подход– материали и разработки от курса.

*След записване се превежда капаро за запазване на мястото в размер на 50 % от таксата на семинара, които не се възстановяват при отказване в последствие. Останалата част от сумата се заплаща до 1 седмица преди провеждането на академията.

Семинарът се провежда при минимиум 8 деца.

ЗА ЗАПИСВАНЕ, МОЛЯ ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ:

📞За връзка с мениджър записвания – 0883 59 66 08

Местата са ограничени, до 15 участници!

 • Какво учудване, да заведеш детето си на семинар за личностно развитие и той всяка седмица да чака с трепет следващата среща.. да се отказва от всичко друго и дори да пътува от друг град, за да се потопи в игри и да извърви Пътя на Героя си. Благодая, приказни същества, създатели на Джагадамба. За нас, вие сте светлина, мъдрост, присъствие и най-вече безспирни игри и предизвикателства.. За нас сте безценни и следим с вълнение всички ваши инициативи. Благодарим ви за възможността да бъдем заедно и за пробудените деца, които оставяте след себе си, вярващи в магията на света и вярващи в себе си и своите чудотворни качества и сили! 🌀💗☀️⭐️🥳

  обратни връзки от родителите за семинарите пътят на героя на Джагадамба

  Елеонора Дервенска

  Родител
 • Децата ми участват редовно и сме впечатлени от положителната промяна у тях. Екипът е съставен от млади хора, отдадени на идеята да възпитават умения, които създават увереност и самостоятелност у подрастващите. Препоръчвам!

  jagadamba-детски-лагер-родител

  НИКОЛАЙ ЧАЛЪКОВ

  Родител
 • Бих искала да благодаря от името на нашето семейство за магията, която давате на децата ни! Иглика е като омагьосана от впечатленията, новите емоции и знания, които е придобила. Снощи се разплака, че всичко толкова бързо е свършило и й липсва. Затова Ели се принуди да й направи „кръгче на споделянето“ и двете потънаха в техния общ свят. Желая ви много успехи за в бъдеще, защото сте уникални и е щастие, децата ни да могат да се учат и творят с вас! Сърдечни поздрави!

  доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

  БОРЯНА ИВАНОВА

  Родител
 • Здравейте, пише ви майката на Вероника, бих искала да изкажа своята благодарност и възхищение към това което правите! Дъщеря ми се върна заредена, вдъхновена, изпълнена с невероятни и положителни емоции! Откривам всеки ден, когато общувам с нея, нещо ново. Изразява се по-отговорно, влага не само мисъл, а я облича в загриженост! Смятам, че точно това е правилния път да се изградят здрави по дух и тяло, мислещи хора, с отношение и позиция, а именно: внимание, възпитание, добър личен пример, топлина и много любов от родителители разбира се допира, общуването и черпенето на опит и още добри примери от качествени хора, като Вас. Още веднъж, Благодаря ви!

  доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

  КРАСИМИРА КУЛЕВА

  Родител
 • След 6 часа в група с непознати деца и възрастни 8 г. ми дъщеря излезе със светнали очи и каза- Мамо, беше… страхотно! Родителският ми възторг е официално потвърден! 

  ДАНИЕЛА ДЕНИЗ

  Родител
 • Благодарим ви за топлината, красотата и разнообразието на всичко, което творите и правите съпричастни нашите деца.
   
  Благодаря ви за отдадеността, търпението и завидното спокойствие, игривостта и привидната лекота, с която случвате изграждането на всъщност най-важните умения за нашите деца.

  Благодаря ви за топлината, грижата и усмивките! Продължавайте да осмисляте и променяте средата и хората към по-добро!

  Анна Хира

 • …Нямам думи да опиша възхищението си от организацията Ви и персоналното Ви отношение към всяко дете…

  Родител

Пускане на видеото
Пускане на видеото
Пускане на видеото
Пускане на видеото