“Пътят на героя” е поредица от семинари по личностно развитие за деца от 10 до 13 г. Това е приключенската история за пътя на самоусъвършенстване, в която самите деца ще бъдат главните герои. 

Първият семинар от поредицата ще се проведе на 21 номеври, 2021 от 10.00 до 16.00 ч.. Останалите семниари очкавайте през 2022!

Магически предмети, амулети и приказни сюжети ще водят децата към най-ценните съкровища – знания, умения и навици по теми, които не се учат в училище.

Теми на академията:

Учебните занимания протичат през групов процес на уважение, емпатия и взаимна подкрепа, които подхранват автентичността и креативността на всяко дете.

УЧЕНЕ ЧРЕЗ ПРЕЖИВЯВАНЕ

Преподаваме през най-иновативните методи. 

Децата работят в големи и малки групи, в които се подкрепят и се учат на комуникативност, толерантност, екипност и сътворчество. В програмата се включват различни игри и физически активности, като йога, бойни изкуства, кондиционен тренинг и други – внимателно подбрани и балансирани за подобряване физическата кондиция на децата и стимулиране на индивидуалните им творчески възможности. Всички дейности се провеждат от професионално квалифицирани инструктори, при използване на необходимите материали и екипировка.

Заниманията се провеждат в обучителена зала, както и навън, на открито.

ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
ПЕДАГОЗИ, АРТИСТИ И ОБУЧИТЕЛИ

Сред позитивната и приятелска среда, която нашият екип от професионалисти създава по време на академията, вашето дете ще може да открие и развие своите силни страни и да се научи да се изразява през изкуството, театаъра, тялото и да развие креативността си. Програмите се провеждат от педагози и тренери с дългогодишен стаж в работата с деца, които работят през най-иновативните педагогически подходи – по методите на обучение чрез преживяване, сугестопедия, игровизация, през театър, изкуство и танц. Така подрастващите ще могат по най-лесния и ефективен начин да усъвършенстват себе си и да развият потенциала си.

ЕКИПЪТ НА АКАДЕМИЯТА

Нона Куманова

Педагог, ментор по личностно развитие за деца, художник и арт-терапевт

Мартина Велева

Обучител, педагог, ментор по личностно развитие за деца и младежи, актриса

ТЕО НАСЪР

Педагог, ментор на деца и младежи, танцьор, градинар
aisen-kremenlieva-jagadamba

АЙСЕН КРЕМЕНЛИЕВА

Ментор, стажант, студент социална педагогика

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ТЕМИТЕ НА ВСЕКИ СЕМИНАР:

21 НОЕМВРИ, 2021 - "ПРОБУЖДАНЕТО НА ГЕРОЯ - КОЙ СЪМ АЗ?"

Кой съм Аз - как възприемам себе си и как се представям пред света? Как да създавам нови приятелства? Въведение в структурата на мономита - „Пътят на героя”. Първите две срещи от поредицата семинари цели да създаде групов процес на уважение, емпатия и взаимна подкрепа. "Пътуването на героя“ е приключенската история за пътя на самоусъвършенстване, в която самите деца ще бъдат главните герои. По време на обучението насочваме вниманието на децата върху възможностите им, като им показваме как да ги използват, за да развият потенциалите си и силните си страни.

Кога?

Поредица от семинари през 2021 и 2022 г. Вие избирате в кои семинари искате да се включи Вашето дете.

през есента на 2021:

21 ноември,

неделя от 10.00 до 16.00 ч.

Очкавайте скоро и семинарите през 2022!

Деца 9-12 г.

Къде?

Social Innovators Hub 

ул. “Дякон Игнатий” 19. ет. 2, 1000 София

Цена:

89 лв.за посещение 

Таксата включва:
 
– 6 работни часа от 10.00 до 16.00 ч.
– двама обучители, педагози и ментори с дългогодишен опит в работата с деца
– специално разработена програма през иновативните методи на преподаване и учене /сугестопедия, холистичен подход/ 
– индивидуален подход– материали и разработки от курса.

*След записване се превежда капаро за запазване на мястото в размер на 50 % от таксата на семинара, които не се възстановяват при отказване в последствие. Останалата част от сумата се заплаща до 1 седмица преди провеждането на академията.

Семинарът се провежда при минимиум 8 деца.

ЗА ЗАПИСВАНЕ, МОЛЯ ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ:

📞За връзка с мениджър записвания – 0883 59 66 08

Местата са ограничени, до 15 участници!

 • Какво учудване, да заведеш детето си на семинар за личностно развитие и той всяка седмица да чака с трепет следващата среща.. да се отказва от всичко друго и дори да пътува от друг град, за да се потопи в игри и да извърви Пътя на Героя си. Благодая, приказни същества, създатели на Джагадамба. За нас, вие сте светлина, мъдрост, присъствие и най-вече безспирни игри и предизвикателства.. За нас сте безценни и следим с вълнение всички ваши инициативи. Благодарим ви за възможността да бъдем заедно и за пробудените деца, които оставяте след себе си, вярващи в магията на света и вярващи в себе си и своите чудотворни качества и сили! 🌀💗☀️⭐️🥳

  обратни връзки от родителите за семинарите пътят на героя на Джагадамба

  Елеонора Дервенска

  Родител
 • Децата ми участват редовно и сме впечатлени от положителната промяна у тях. Екипът е съставен от млади хора, отдадени на идеята да възпитават умения, които създават увереност и самостоятелност у подрастващите. Препоръчвам!

  jagadamba-детски-лагер-родител

  НИКОЛАЙ ЧАЛЪКОВ

  Родител
 • Бих искала да благодаря от името на нашето семейство за магията, която давате на децата ни! Иглика е като омагьосана от впечатленията, новите емоции и знания, които е придобила. Снощи се разплака, че всичко толкова бързо е свършило и й липсва. Затова Ели се принуди да й направи „кръгче на споделянето“ и двете потънаха в техния общ свят. Желая ви много успехи за в бъдеще, защото сте уникални и е щастие, децата ни да могат да се учат и творят с вас! Сърдечни поздрави!

  доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

  БОРЯНА ИВАНОВА

  Родител
 • Здравейте, пише ви майката на Вероника, бих искала да изкажа своята благодарност и възхищение към това което правите! Дъщеря ми се върна заредена, вдъхновена, изпълнена с невероятни и положителни емоции! Откривам всеки ден, когато общувам с нея, нещо ново. Изразява се по-отговорно, влага не само мисъл, а я облича в загриженост! Смятам, че точно това е правилния път да се изградят здрави по дух и тяло, мислещи хора, с отношение и позиция, а именно: внимание, възпитание, добър личен пример, топлина и много любов от родителители разбира се допира, общуването и черпенето на опит и още добри примери от качествени хора, като Вас. Още веднъж, Благодаря ви!

  доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

  КРАСИМИРА КУЛЕВА

  Родител
 • След 6 часа в група с непознати деца и възрастни 8 г. ми дъщеря излезе със светнали очи и каза- Мамо, беше… страхотно! Родителският ми възторг е официално потвърден! 

  ДАНИЕЛА ДЕНИЗ

  Родител
 • Благодарим ви за топлината, красотата и разнообразието на всичко, което творите и правите съпричастни нашите деца.
   
  Благодаря ви за отдадеността, търпението и завидното спокойствие, игривостта и привидната лекота, с която случвате изграждането на всъщност най-важните умения за нашите деца.

  Благодаря ви за топлината, грижата и усмивките! Продължавайте да осмисляте и променяте средата и хората към по-добро!

  Анна Хира

 • …Нямам думи да опиша възхищението си от организацията Ви и персоналното Ви отношение към всяко дете…

  Родител