ОНЛАЙН МЕНТОРСКИ СЕСИИ ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ и младежи

Трансформиращи разговори и коучинг

Специална есенна оферта!

Запишете се за безплатна онлайн коучинг сесия с квалифициран ментор

Получавате първата консултация безплатно!

Разбиране и управление на емоциите

Опознаване на себе си – индивидуалност, потенциални възможности, скрити ресурси, желания, стремежи и мечтИ

Целополагане и планиране в ежедневието

Справяне с конфликти и предизвикателства и намиране на креативни решения

Развиване на самостоятелност и отговорност

Техники за бързо и ефективно учене от вкъщи

Развиване на нови навици и повишаване на продуктивността

Получаване на емоционална подкрепа

Създаване на ценности и нагласи

Придобиване на спокойствие и баланс

Трансформиращи онлайн срещи,

които улесняват развитието на подрастващия в желаната от него посока

Онлайн менторските сесии за тийнейджъри протичат през процес на взаимно сътрудничество, доверие и подкрепа между ментора и ученика.

Един чудесен вариант, Вашият тийнейджър да развие своя идея или цел за нещо, което би искал да постигне или преодолее в живота си, но не знае точно как да стигнет до там. По време на сесиите менторът и ученикът заедно идентифицират ако има поведения, които подрастващия би искал да промени или подобри. Подравстващият получава насоки за структура и придобива мотивация да постига плановете си.

Онлайн консултациите вдъхновяват тийнейджърите да започнат развиването на личните си качества и умения, които ще им помогнат за реализацията в живота.

Вълнуващи разговори

креативно менторство подкрепа от опитен коуч

Менторството за тийнейджъри дава една нова рамка за работа с младите по един иновативен и ползотворен начин. Коучингът им помага да започнат да се чувстват чути, разбрани и още повече свързани със себе си.

МАРТИНА ВЕЛЕВА - Педагог, Ментор и Лайф Коуч

Лесно разбирам подрастващите. Умея да ги предразполагам да се отварят и да споделят нещата, които ги тревожат или вълнуват, също и да споделят своите уникални идеи и мечти. Работя с учениците си, като се поставям на тяхното място. Младежите ме виждат като по-възрастен приятел, който предоставя неутрално и поверително пространство за тях. Приспособявам всяка сесия към конкретните нужди на участника, съобразявам се със специфичния стил на учене и индивидуалността на всеки един. Заедно стигаме до сърцевината на проблемите. Мотивирам ги да започнат да правят положителни промени за да стане живота им още по-магически и вълнуващ!

Моят подход е ориентиран към това, ученикът да стане по-наясно със себеси, да стане по-адаптивна, успешна и по-удовлетворена личност. Учениците научават, че могат да се справят с предизвикателствата и, че могат да реализират мечтите си. Аз им помагам като доверен партнъор, от когото получават насоки, помага им по пътя и знае как да ги подкрепи и съдейства.

Срещите ни протичат като разговор с близък приятел, като първо изслушвам детето, а  после задавам проницателни въпроси, които помагат за отключването на ситуации, мисли и предизвикателства – неща, които да провокират развитието на детето. Моята роля е да помогна отговорите на въпросите да излезнат навън, а след това да ги оформим в план или концепция, които ще доведат до цялостно подобряване на живота на ученика. 

Често използвам различни инструметни и техники чрез рисуване, писане, медитация и дихателни практики, които подпомагат работата с проблема. В срещите поставяме фокус върху добродетелите, уменията и постиженията. 

Запознайте се с професионалния и академичен опит на Мартина >>

Единственият човек, който е писано да бъдеш, е човекът, който ти решиш да бъдеш.

- Ралф Уалдо Емерсън -

За кого са предназначени индивидуалните сесии?

Тийнейджъри и младежи от 14 до 24 г. г.

Една консултация е с продължителност 60 минути.

Провеждането се случва всеки вторник и сряда или по допълнителна уговорка в удобно за страните време.

Цена за 60 мин. сесия – 90 лв.*

*Първата сесия е БЕЗПЛАТНА!* 

(първата сесия е с продължителност 30 мин. – тя е за запознаване и представяне на коучинг подходите)

За повече информация: 0889 94 96 83 

безплатна сесия

Ще се радвам да се запознаем и да се впуснем в света на себепознанието!

Отзиви от родители

В основата на Jagadamba стои един екип от страхотни хора и професионалисти, които имат не само изключителни умения, но и вроден талант за общуване с деца от всякакви възрасти, с пораснали включително.
Вирджиния Крефт
Родител
Благодаря Ви, че ви има! Страхотни сте! Нестандартни сте!Вярвам във вас, вярвам, че с работата си допринасяте за сътворяването на един по-добър свят.
Бинка Кирова
Родител
КОНТАКТИ

За всякакви запитвания, моля изпратете имейл

info@jagadamba.bg