ЛЕТНИ ЛАГЕРИ

ЛЕТНИ АКАДЕМИИ ПО ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ СРЕД ПРИРОДАТА

АКАДЕМИИ ЗА МЕКИ УМЕНИЯ И УМЕНИЯ НА 21 ВЕК

Меките умения се определят като комбинация от социални умения, комуникативни умения, черти на характера, нагласи, емоционална интелигентност, адаптивност и креативност, които помагат на човека да се адаптира в различни ситуации, да работи добре с другите, да постига целите си и да бъде уверен и удовлетворен.

Стига се до разбирането, че формирането на меки умения трябва да започне от най-ранна възраст, за да може детето да се развие като пълноценна личност. Най- същественото, което образованиетоможе да допринесе за развитието на детето, е да му помогне да развие тези умения и компетенции. Но училището по една или друга причина не успява. Затова създадохме детска и тийн академия Jagadamba, където децата ще имат възможността да развият целия набор от меки умения, чрез които ще успеят да разгърнат потенциала си и да се чувставт все по-уверени в живота.

ТЕМИ НА АКАДЕМИЯТА

ЛАГЕРИ 2021 ЗА ДЕЦА:

11-16 ЮЛИ - ДЕЦА 8 - 10г.

6 дневна академия в обучителен център Jagadamba.

8-13 АВГУСТ - ДЕЦА 11-13 г.

6 дни обучение чрез преживяване в обучителен център Jagadamba.

22-27 АВГУСТ - ДЕЦА 11-13 г.

6 дни обучение чрез преживяване в обучителен център Jagadamba.

ЛАГЕРИ 2020 ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ И МЛАДЕЖИ:

25-30 ЮЛИ - ТИЙНЕЙДЖЪРИ 14-17 г.

Уникална програма за тийнейджъри, целяща да развие набор от умения, които ще им бъдат от полза за бъдещата реализация и кариерно ориентиране. 6 дни обучение чрез преживяване в обучителен център Jagadamba.

УЧЕНЕ ЧРЕЗ ПРЕЖИВЯВАНЕ

Преподаваме през най-иновативните методи. 

Учебните занимания протичат през групов процес на уважение, емпатия и взаимна подкрепа, които подхранват автентичността и креативността на всяко дете. Децата работят в големи и малки групи, в които се подкрепят и се учат на комуникативност, толерантност, екипност и сътворчество. В програмата се включват различни игри и физически активности, като йога, бойни изкуства, кондиционен тренинг и други – внимателно подбрани и балансирани за подобряване физическата кондиция на децата и стимулиране на индивидуалните им творчески възможности. Всички дейности се провеждат от професионално квалифицирани инструктори, при използване на необходимите материали и екипировка.

ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
ПЕДАГОЗИ, АРТИСТИ И ОБУЧИТЕЛИ

Сред позитивната и приятелска среда, която нашият екип от професионалисти създава по време на академията, вашето дете ще може да открие и развие своите силни страни и да се научи да се изразява през изкуството, театъра, тялото и да развие креативността си. Програмите се провеждат от педагози и обучители с дългогодишен стаж в работата с деца, които работят през най-иновативните педагогически подходи – по методите на обучение чрез преживяване, сугестопедия, игровизация, през театър, изкуство, ораторско майсторство и холистичен подход. Така подрастващите ще могат по най-лесния и ефективен начин да усъвършенстват себе си и да развият потенциала си.

ЕКИПЪТ НА АКАДЕМИЯТА

Мартина Велева

Обучител, педагог, ментор по личностно развитие за деца и младежи, актриса

Нона Куманова

Педагог, ментор по личностно развитие за деца, художник и арт-терапевт

ЛЮДМИЛ ВЕНЕВ

Алпинист и катерач. Водещ на модулите "Целеполагане и планиране" и "Качествата на успеха", Спортен коуч

Максим Тихолов

Обучител, Докторант по реторика и публична реч, Ментор по интегрално развитие
vladina-veleva-владина-велева-jagadamba

ВЛАДИНА ВЕЛЕВА

Координатор, мениджър записване
гжшегош-палушек-обучител-джагадамба

Гжегош Палушек

Асистент обучител, аниматор
Айсен–Кременлиева_Jagadamba_academy

Айсен Кременлиева

Асистент обучител, доброволец
Теодор-Насар-ментор-Jagadamba-academy

Теодор Насар

Лектор, танцьор, градинар

Място на провеждане:

Обучителен център Джагадамба

с. Драгойчинци, район Кюстендил

Такса участие: 665 лв.

Таксата за участие покрива:

 • Трима водещи – обучители, педагози и ментори с дългогодишен опит в работата с деца
 • 6 дни специално разработена програма през иновативните методи на преподаване и учене /сугестопедия, холистичен подход/ с активности и занимания от 8.00 до 20.00 ч.
 • 5 нощувки в център сред природата
 • 4 храненета на ден със здравословна, домашно приготвена, аюрведична, вегетарианска храна
 • Сутрешна йога и кардио със специализиран инструктор
 • Материали и разработки от курса
 • Наем на специализирана екипировка
 • Въжени елементи и двама професионални инструктора по катерене
 • Локален транспорт по време на академията
 • Посещение на пещери и природни забележителности в района
 • Творчески ателиета и арт-терапия
 • Ползване на зала
 • Застраховка
 • Портфолио със снимки от Академията
 • Сесия за родителите с индивидулана обратна връзка (след приключване на академията)

Таксата не покрива:

 • транспорт до лагера

Отстъпки:

 • 10 % братя и сестри
 • 5 % аз и приятел

След записване се превежда капаро за запазване на мястото в размер на 130 лева*. Останалата част от сумата се заплаща до 1 седмица преди провеждането на академията.

*При анулиране на резервации до 15 дни преди началото на събитието, капарото не се възстановява. При анулиране на резервации от 15 до 30 дни преди началото на събитието, капарото се възстановява на 50%. При анулиране на резервации 30 и повече дни преди началото на събитието, капарото се възстановява напълно.

Максималният брой участници в групата за провеждане на академия е 15!

ЗА ЗАПИСВАНЕ, МОЛЯ ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА:

За повече информация и записване се свържете с:

📧 info@jagadamba.bg

📞 0883596608

 • Какво учудване, да заведеш детето си на семинар за личностно развитие и той всяка седмица да чака с трепет следващата среща.. да се отказва от всичко друго и дори да пътува от друг град, за да се потопи в игри и да извърви Пътя на Героя си. Благодая, приказни същества, създатели на Джагадамба. За нас, вие сте светлина, мъдрост, присъствие и най-вече безспирни игри и предизвикателства.. За нас сте безценни и следим с вълнение всички ваши инициативи. Благодарим ви за възможността да бъдем заедно и за пробудените деца, които оставяте след себе си, вярващи в магията на света и вярващи в себе си и своите чудотворни качества и сили! 🌀💗☀️⭐️🥳

  обратни връзки от родителите за семинарите пътят на героя на Джагадамба

  Елеонора Дервенска

  Родител
 • Децата ми участват редовно и сме впечатлени от положителната промяна у тях. Екипът е съставен от млади хора, отдадени на идеята да възпитават умения, които създават увереност и самостоятелност у подрастващите. Препоръчвам!

  jagadamba-детски-лагер-родител

  НИКОЛАЙ ЧАЛЪКОВ

  Родител
 • Бих искала да благодаря от името на нашето семейство за магията, която давате на децата ни! Иглика е като омагьосана от впечатленията, новите емоции и знания, които е придобила. Снощи се разплака, че всичко толкова бързо е свършило и й липсва. Затова Ели се принуди да й направи „кръгче на споделянето“ и двете потънаха в техния общ свят. Желая ви много успехи за в бъдеще, защото сте уникални и е щастие, децата ни да могат да се учат и творят с вас! Сърдечни поздрави!

  доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

  БОРЯНА ИВАНОВА

  Родител
 • Здравейте, пише ви майката на Вероника, бих искала да изкажа своята благодарност и възхищение към това което правите! Дъщеря ми се върна заредена, вдъхновена, изпълнена с невероятни и положителни емоции! Откривам всеки ден, когато общувам с нея, нещо ново. Изразява се по-отговорно, влага не само мисъл, а я облича в загриженост! Смятам, че точно това е правилния път да се изградят здрави по дух и тяло, мислещи хора, с отношение и позиция, а именно: внимание, възпитание, добър личен пример, топлина и много любов от родителители разбира се допира, общуването и черпенето на опит и още добри примери от качествени хора, като Вас. Още веднъж, Благодаря ви!

  доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

  КРАСИМИРА КУЛЕВА

  Родител
 • След 6 часа в група с непознати деца и възрастни 8 г. ми дъщеря излезе със светнали очи и каза- Мамо, беше… страхотно! Родителският ми възторг е официално потвърден! 

  ДАНИЕЛА ДЕНИЗ

  Родител
 • Благодарим ви за топлината, красотата и разнообразието на всичко, което творите и правите съпричастни нашите деца.
   
  Благодаря ви за отдадеността, търпението и завидното спокойствие, игривостта и привидната лекота, с която случвате изграждането на всъщност най-важните умения за нашите деца.

  Благодаря ви за топлината, грижата и усмивките! Продължавайте да осмисляте и променяте средата и хората към по-добро!

  Анна Хира

 • …Нямам думи да опиша възхищението си от организацията Ви и персоналното Ви отношение към всяко дете…

  Родител