11-16 ЮЛИ – ДЕЦА 8 – 10г. Академия “Магия, дракони, природа”

Академията е продължение на програмата “Пътят на Героя”, която вече успешно провеждаме за трета година. Всеки участник поема на пътешествие за изследване на себе си и своите заложби. В това пътуване всеки ще се срещне с разнообразни изпитания и ще се изправи срещу страховете и общочовешките слабости и трудности, за да открие своята сила и да разбере, че зад усилията и борбата се крият големите награди на живота.

 • Ние развиваме способностите на децата да се адаптират към промени, да не престават да се учат и да общуват ползотворно с околните. Тези умения са толкова търсени, защото са приложими навсякъде и могат да бъдат усвоени и възпитавани още в ранна детска възраст,  като служат за цял живот. 

ТЕМИ НА АКАДЕМИЯТА

УЧЕНЕ ЧРЕЗ ПРЕЖИВЯВАНЕ

Обучението ще се проведе под формата на тематични ролеви игри, лекции, дискусии, предизвикателства извън “зоната на комфорт”, физически активности.

Децата работят в големи, в малки групи, в които се подкрепяме и си помагаме. Учим се да общуваме с доброта и уважение, да изслушваме. Държим на приятелското отношение и така посаждаме семенцата на екипната и сътворческата работа. В програмата се включват различни специално разработени тематични образователни игри и физически активности като йога, кондиционен тренинг, тибетски практики и други – внимателно подбрани и балансирани за подобряване физическата кондиция на децата и стимулиране на индивидуалните им възможности. Всички дейности са ръководени от професионално квалифицирани инструктори, заедно с необходимите материали и екипировка.

Заниманията основно се провеждат на открито сред природата, както и в обучителната зала на базата.

ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
ПЕДАГОЗИ, АРТИСТИ И ОБУЧИТЕЛИ

Нашата мисия е Вашето дете да може да открие и развие своите силни страни, и да се научи да се изразява свободно с помощта на изкуствата. Обръщаме внимание на връзката с физическото тялото и работата с емоциите, за да достигнем до вътрешните богатства и ценностите, които са най-ценния актив в живота на човек.

Програмите се провеждат от педагози с дългогодишен стаж в работата с деца. Работим с утвърдените и най-продуктивни методики, които събуждат желание у децата да се усъвършенстват постоянно. Това е нашето разбиране за истинското образование.

Специализирани сме, чрез международни участия и тренинги в областите на „Обучение чрез преживяване“, сугестопедия, игровизация, театър, изкуство и спорт. По този начин предаваме онова, от което всички ние се нуждаем, а децата със сигурност най-много, а именно – познанието за здравословен, смислен и богат във всяко отношение живот!

ВОДЕЩИТЕ НА АКАДЕМИЯТА

НОНА КУМАНОВА

Педагог, Ментор по личностно развитие за деца, Арт-терапевт
гжшегош-палушек-обучител-джагадамба

Гжегош Палушек

Педагог, Ментор за деца, Геймификатор

Теодор Насър

Лектор, обучител, танцьор, градинар биодинамично земеделие

ДОМАШНО ПРИГОТВЕНА ХРАНА от Colibri Kitchen

Храната се приготвя от чисти продукти, набавени предимно от региона. Менюто е вегетарианско и приготвено с любов - балансирано и богато на витамини, въглехидрати, фибри и минерали от нашите невероятни готвачи от Colibri Kitchen: Нашата концепция включва чиста, минимално преработена храна, възможно най-близка до природата, приготвена с благодарност и любов. Използваме растителни продукти в техния естествен вид, като залагаме на качествената и разнообразна храна, осигуряваща необходимите хранителни елементи за поддържане на човешкото здраве. Намерението ни е да даряваме здраве, радост и наслада. Мисията ни е да съдействаме за повишаването на осъзнатостта на хората по отношение на храненето като начин за поддържане на общото благосъстояние на организма. Ръководим се от Хипократовия принцип: „НЕКА ХРАНАТА БЪДЕ ВАШЕТО ЛЕКАРСТВО, А ЛЕКАРСТВОТО – ВАШАТА ХРАНА.”

ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЛАГЕРЪТ?

За деца на възраст между 8 и 10 г. с любопитсво и интерес към опознаването на себе си, с интерес към природата, с любопитство към живота и интерес към лагера.

КОГА?

11-16 ЮЛИ, 2021 г.

КЪДЕ?

Къща за гости Дъбравата, район Ябланица. 

 

Такса участие: 670 лв.

Таксата за участие покрива:

 • Трима обучители, педагози и ментори с дългогодишен опит в работата с деца
 • 6 дни специално разработена програма през иновативните методи на преподаване и учене /сугестопедия, холистичен подход/ с активности и занимания от 8.00 до 22.00 ч.
 • 5 нощувки в къща за гости Дъбравата
 • 4 храненета на ден със здравословна, домашно приготвена, аюрведична, вегетарианска храна
 • Сутрешна йога и кардио
 • Материали и разработки от курса
 • Наем на специализирана екипировка
 • Въжени елементи с двама професионални инструктора
 • Творчески ателиета
 • Ползване на зала
 • Ползване на басейн
 • Застраховка
 • Портфолио със снимки от Академията
 • Сесия за родителите с индивидулана обратна връзка (след приключване на академията)

Таксата не покрива:

 • транспорт до лагера

Отстъпки:

 • 10 % братя и сестри
 • 5 % аз и приятел

След записване се превежда капаро за запазване на мястото в размер на 130 лева*. Останалата част от сумата се заплаща до 1 седмица преди провеждането на академията.

*При анулиране на резервации до 15 дни преди началото на събитието, капарото не се възстановява. При анулиране на резервации от 15 до 30 дни преди началото на събитието, капарото се възстановява на 50%. При анулиране на резервации 30 и повече дни преди началото на събитието, капарото се възстановява напълно. 

След записването и запазването на мястото, в седмицата преди началото на академията, ще поканим родителите на среща в нашия обучителен център в София, на която ще има презентация на подробната програма, методите на работа и на екипа, който ще работи с децата. 

АКАДЕМИЯТА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ПРИ ЗАПИСАНИ МИНИМУМ 8 ДЕЦА!

ЗА ЗАПИСВАНЕ, МОЛЯ ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА

📞За връзка с мениджър записвания – 0883 59 66 08

 • Какво учудване, да заведеш детето си на семинар за личностно развитие и той всяка седмица да чака с трепет следващата среща.. да се отказва от всичко друго и дори да пътува от друг град, за да се потопи в игри и да извърви Пътя на Героя си. Благодая, приказни същества, създатели на Джагадамба. За нас, вие сте светлина, мъдрост, присъствие и най-вече безспирни игри и предизвикателства.. За нас сте безценни и следим с вълнение всички ваши инициативи. Благодарим ви за възможността да бъдем заедно и за пробудените деца, които оставяте след себе си, вярващи в магията на света и вярващи в себе си и своите чудотворни качества и сили! 🌀💗☀️⭐️🥳

  обратни връзки от родителите за семинарите пътят на героя на Джагадамба

  Елеонора Дервенска

  Родител
 • Децата ми участват редовно и сме впечатлени от положителната промяна у тях. Екипът е съставен от млади хора, отдадени на идеята да възпитават умения, които създават увереност и самостоятелност у подрастващите. Препоръчвам!

  jagadamba-детски-лагер-родител

  НИКОЛАЙ ЧАЛЪКОВ

  Родител
 • Бих искала да благодаря от името на нашето семейство за магията, която давате на децата ни! Иглика е като омагьосана от впечатленията, новите емоции и знания, които е придобила. Снощи се разплака, че всичко толкова бързо е свършило и й липсва. Затова Ели се принуди да й направи „кръгче на споделянето“ и двете потънаха в техния общ свят. Желая ви много успехи за в бъдеще, защото сте уникални и е щастие, децата ни да могат да се учат и творят с вас! Сърдечни поздрави!

  доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

  БОРЯНА ИВАНОВА

  Родител
 • Здравейте, пише ви майката на Вероника, бих искала да изкажа своята благодарност и възхищение към това което правите! Дъщеря ми се върна заредена, вдъхновена, изпълнена с невероятни и положителни емоции! Откривам всеки ден, когато общувам с нея, нещо ново. Изразява се по-отговорно, влага не само мисъл, а я облича в загриженост! Смятам, че точно това е правилния път да се изградят здрави по дух и тяло, мислещи хора, с отношение и позиция, а именно: внимание, възпитание, добър личен пример, топлина и много любов от родителители разбира се допира, общуването и черпенето на опит и още добри примери от качествени хора, като Вас. Още веднъж, Благодаря ви!

  доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

  КРАСИМИРА КУЛЕВА

  Родител
 • След 6 часа в група с непознати деца и възрастни 8 г. ми дъщеря излезе със светнали очи и каза- Мамо, беше… страхотно! Родителският ми възторг е официално потвърден! 

  ДАНИЕЛА ДЕНИЗ

  Родител
 • Благодарим ви за топлината, красотата и разнообразието на всичко, което творите и правите съпричастни нашите деца.
   
  Благодаря ви за отдадеността, търпението и завидното спокойствие, игривостта и привидната лекота, с която случвате изграждането на всъщност най-важните умения за нашите деца.

  Благодаря ви за топлината, грижата и усмивките! Продължавайте да осмисляте и променяте средата и хората към по-добро!

  Анна Хира

 • …Нямам думи да опиша възхищението си от организацията Ви и персоналното Ви отношение към всяко дете…

  Родител