към-корените-детски-лагер_jagadamba_academy_kids_camp

КЪМ КОРЕНИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ТРАДИЦИИ И ТАЙНИ – ДЕТСКИ ЛАГЕР ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ, 8-12 г., 1-6 ЮЛИ

Творческо-приключенска програма за деца на възраст от 8 до 12г. Съобразена е с методите на Обучението чрез преживяване и Неформалното учене сред природата. Създадена да провокира творчески импулс и изява у децата, за да допринесе за развитието на потенциала и формирането им, като хармонични, самоуверени и цялостни личности.

Децата ще имат възможност да разширят своя мироглед и да научат за древните български традиции и обичаи, опознавайки Древния Български календар, който е най-страият в света! Ще се потопят в магията на традициите и обредите, които са в синхрон със слънцето и природните цикли.

ЦЕЛИ НА АКАДЕМИЯТА

 • Опознаване на българската култура – фолклор, традиционни обичаи и ритуали.
 • Създаване на лично позитивно отношение към природата и изкуството и изследване и разкриване на творческия потенциал на всяко дете.
 • Формиране на навици за ежедневно отговорно поведение към заобикалящата ни среда, хората около нас и света, в който живеем.
 • Натрупване на теоретични и практически познания за Древния Български календар, природните цикли и обичаите спрямо тях.
 • Създаване на условия, в които децата да имат възможност за свободна творческа изява.
 • Събуждане на естественото любопитство и вдъхновение от досега с красотата и хармонията в природата.
 • По-добро познаване на природните процеси. По-цялостно разбиране на взаимовръзката човек-природa.

УЧЕНЕ ЧРЕЗ ПРЕЖИВЯВАНЕ

Преподаваме през най-иновативните методи. 

Децата работят в големи и малки групи, в които се подкрепят и се учат на комуникативност, толерантност, екипност и сътворчество. В програмата се включват различни специално разработени тематичи образователни игри и физически активности като йога, бойни изкуства, кондиционен тренинг и други – внимателно подбрани и балансирани за подобряване физическата кондиция на децата и стимулиране на индивидуалните им творчески възможности. Всички дейности се провеждат от професионално квалифицирани инструктори, при използване на необходимите материали и екипировка.

Заниманията основно се провеждат на открито сред природата, както и в обучителната зала на базата.

ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
ПЕДАГОЗИ, АРТИСТИ И ОБУЧИТЕЛИ

Сред позитивната и приятелска среда, която нашият екип от професионалисти създава по време на академията, вашето дете ще може да открие и развие своите силни страни и да се научи да се изразява през изкуството, театаъра, тялото и да развие креативността си. Програмите се провеждат от педагози и тренери с дългогодишен стаж в работата с деца, които работят през най-иновативните педагогически подходи – по методите на обучение чрез преживяване, сугестопедия, игровизация, театър, изкуство и танц. Така подрастващите ще могат по най-лесния и ефективен начин да усъвършенстват себе си и да развият потенциала си.

ВОДЕЩИТЕ НА АКАДЕМИЯ "КЪМ КОРЕНИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ТРАДИЦИИ И ТАЙНИ"

нона куманова

Нона Куманова

Педагог, ментор по личностностно развитие за деца, арт-терапевт
Людмил-Венев-трейнър-Джагадамба-академия

Людмил Венев

Обучител, Ментор на деца и младежи, Алпинист и инструктор по катерене, спотрен коуч

ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЛАГЕРЪТ?

За деца от 8 до 12 г. с любопитсво и интерес към знанието, природата, с любопитство към живота и мотивация за развиване и усъвършенстване.

КОГА?

Група от 10 до 14 деца на възраст 8–12 г.

от 1-6 юли, 2019 г.

КЪДЕ?

Хижа Малката юрта, Рила планина. Цялата хижа е на разположение за порвеждане на академията.

детски-лагер-рила

Такаса участие: 630 лв.

Таксата за участие покрива:

 • Двама професионални обучители + помощник обучител
 • Пълен пансион в хижа малка Юрта
 • Консумативи свързани с програмата, наем на екипировка
 • Въжени елементи
 • Цялото обучение по модулите на Академията
 • Творчески ателиета
 • Здравословна домашно приготвена вегетарианска храна
 • Застраховка на детето
 • Ползване на зала
 • Портфолио със снимки от Академията

Таксата не покрива:

 • транспорт до лагера

*След записване се превежда капаро за запазване на мястото в размер на 120 лева, които не се възстановяват при отказване в последствие. Останалата част от сумата се заплаща до 1 седмица преди провеждането на академията.

Максималният брой участници в групата за провеждане на академия е 14!

За повече информация и записване се свържете с:

📧 [email protected]

📞 0883596608

Краен срок за записване – 23 юни!

Академията се провежда при минимум 8 деца.

КАКВО КАЗВАТ РОДИТЕЛИТЕ ЗА НАС

Здравейте, пише ви майката на Вероника, бих искала да изкажа своята благодарност и възхищение към това което правите! Дъщеря ми се върна заредена, вдъхновена, изпълнена с невероятни и положителни емоции! Откривам всеки ден, когато общувам с нея, нещо ново. Изразява се по-отговорно, влага не само мисъл, а я облича в загриженост! Смятам, че точно това е правилния път да се изградят здрави по дух и тяло, мислещи хора, с отношение и позиция, а именно: внимание, възпитание, добър личен пример, топлина и много любов от родителители разбира се допира, общуването и черпенето на опит и още добри примери от качествени хора, като Вас. Още веднъж, Благодаря ви!
П.С.Очаквам, с нетърпение,програмата за априлската ваканция!

доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

Красимира Кулева

Родител

Бих искала да благодаря от името на нашето семейство за магията, която давате на децата ни! Иглика е като омагьосана от впечатленията, новите емоции и знания, които е придобила. Снощи се разплака, че всичко толкова бързо е свършило и й липсва. Затова Ели се принуди да й направи „кръгче на споделянето“ и двете потънаха в техния общ свят. Желая ви много успехи за в бъдеще, защото сте уникални и е щастие, децата ни да могат да се учат и творят с вас! Сърдечни поздрави!

доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

Боряна Иванова

Родител

Благодарна съм, че Ви има…Това, че сте любимата част от лятото на един тийнейджър…говори достатъчно  Благодаря на всички 

доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

СИЛВИЯ ИЛИЕВА

Родител

Ния беше много доволна от преживяването :). Прибра се заредена с енергия и много знания. Още първият ден направи няколко неща самостоятелно, което беше супер :).

ЯНА МАНОВА

Родител