Програма за родители и деца от 6 до 14 г. 

Нека превърнем този Великден в един дълъг Великуикенд, в който да възкресим връзката си с нашите родни деца и нашите вътрешни деца.
Каним те на едно завръщане в детството, където ще седнем заедно малки и големи до лагерния огън, ще играем, ще си разказваме страшни истории, ще измисляме приказки заедно и ще бъдем герои в тях. Вместо да оставяме децата си, за да вършим нашите сериозни дела на възрастни, ще се присъединим към тях в техния свят и заедно ще преоткрием вътрешните хоризонти на безграничните светове.
Независимо дали ще дойдем с родното или вътрешното ни дете, този ритрийт ще е лечебен, обновяващ, игрив и ще ни пренесе в приказния свят на Дъгеландия.
Ще яздим еднорози, ще играем на ластик, криеница, сляпа баба, ще търсим скрити съкровища, ще гребем с канута, ще боядисваме яйца и картини и още много забавни игри, които ще ни отделят от дигиталния свят и ще ни пренесат в света на чудесата.
Освен игрите, ще има сутрешни и следобедни йога и ин дао практики с Деви, които буквално ще ни подмладят и ревитализират.
Също ще може да се възползвате от лечебните масажи на Цветан (срещу допълнително заплащане).

Съпътствани с много емоции и преживявания сред природата - йога и игри, родителите и децата ще укрепят връзката помежду си и ще се заредят с позитивизъм.

ВОДЕЩИ

 

Мартина Велева

Ментор по лиочностно развитие, педагог, основател на Jagadamba Academy

Деви

Йога преподавател, терапевт семейни констелации  deviflow.com/devi

Кога и къде ще се проведе?

от 30 април до 4 май, 2021 г.

В цената е включено е изхранването и цялата програма. Ако не разполагате със собствен автомобил, може да се комбинирате за пътя с някой, който има места в неговия.
 
Цена за възрастни:
560 лв за 4 нощувки с три хранения на ден и цялата програма с трима фасилитатори.
 
Цена за деца
360 лв за 4 нощувки 4 нощувки с три хранения на ден и цялата програма с трима фасилитатори.
 
Внимание – до вилата се стига само с лодка.
 
Ще бъдем в прекрасно пространство, без достъп до външния свят, за да се пренесем изцяло в приказката, която създаваме.
Условия за записване:
Записването става със заплащане на 30 % капаро.
При отказ от събитието от страна на клиента до 20 дни преди провеждането му, заплатеното капаро подлежи на възстановяване при удържане на 10 лв. административна такса.
При отказ от събитието от страна на клиента до 10 дни преди провеждането му, заплатеното капаро не подлежи на възстановяване, но може да бъде депозирано за участие в друг бъдещ ритрийт.“
При отказ от събитието от страна на клиента до 5 дни преди провеждането му, заплатените суми не подлежат на възстановяване.
При Ковид, капарото може да се прехвърли за бъдещ ритрийт или друг продукт на deviflow, включително онлайн програми, лична консултация и др.
 
За въпроси и записване
deviflow108@gmail.com
Срок за записване – 30.03.2021