Пътят на героя - себепознание и откриване на силините си страни и таланти

„Пътуването на героя“ е приключенската история за пътя на самоусъвършенстване, в която самите деца ще станат са главните герои. Обучението започва със специално подготвени сесии, в които насочваме вниманието на децата върху ситуациите и възможностите, които не бива да пропускат, за да бъдат инициативни и да развиват и реализират потенциалите си.

Кой е вътрешният герой, който спи в тях?
❓Как да го пробудят и изявят

❓Защо умението за общуване, работа в екип, боравене с емоциите и грижата за тялото са толкова важни за пробуждането героя в себе си?
❓Как да се справят с трудностите и да взимат техните дарове? Как да приложат в ежедневния живот добрите навици и да повишат мотивацията си?
❓Как да се концентрират и вършат задачите си с лекота?

❓ Как да създадат кръг от приятели, които да ги подкрепят и ценят и подпомагат за процъфтяването на потенциала им?

Във второто издание от поредицата детски семинари за личностно развитие „Пътят на героя –  децата ще развият знания, умения и навици, необходими за личностната им реализация по темите за видове интелигентности по теорията на американския учен Хауърд Гарднър за множествената интелигентност.

      Програмата цели да помогне на децата да научат за всяка една от 9-те типа интелигентности и да им даде възможността да изследват и открият кои са техните силно развити умения, таланти и качества. Да познаваме себе и да се изразяваме чрез дарбите си води до пълноценен и щастлив живот.

Тематични модули:

  • Телесно-кинестетична интелигентност (Двигателно-кординационна)
  • Визуално-пространствена интелигентност (Ориентация)
  • Натуралистична интелигентност (Природна)
  • Лингвистична интелигентност (Езиково-говорна)
  • Логико-математическа интелигентност
  • Интерперсонална интелигентност (Самопознание)
  • Интрaперсонална интелигентност (Междуличностна-социална)
  • Музикална интелигентност
  • Ексзистенциална интелигентност (Духовна)

Структура на обучението от поредицата семинари за личностно развитие „Пътят на героя”:

➡️6 работни часа на ден

➡️4-рима обучители – педагози, коучове и ментори специалоизирали в работата с деца

➡️специално разработена програма през иновативните и алтернативни методи на преподаване и учене – изцяло през преживяване и игра

➡️индивидуален подход

➡️индивидуални сесии с всяко дете

Вие избирате в кои семинари искате да се включи Вашето дете!

 

УЧЕНЕ ЧРЕЗ ПРЕЖИВЯВАНЕ

Преподаваме през най-иновативните методи. 

Децата работят в големи и малки групи, в които се подкрепят и се учат на комуникативност, толерантност, екипност и сътворчество. В програмата се включват различни игри и физически активности, като йога, бойни изкуства, кондиционен тренинг и други – внимателно подбрани и балансирани за подобряване физическата кондиция на децата и стимулиране на индивидуалните им творчески възможности. Всички дейности се провеждат от професионално квалифицирани инструктори, при използване на необходимите материали и екипировка.

Заниманията се провеждат в обучителен център Джагадамба, както и на открито в двора на центъра.

ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
ПЕДАГОЗИ, АРТИСТИ И ОБУЧИТЕЛИ

Сред позитивната и приятелска среда, която нашият екип от професионалисти създава по време на академията, вашето дете ще може да открие и развие своите силни страни и да се научи да се изразява през изкуството, театаъра, тялото и да развие креативността си. Програмите се провеждат от педагози и тренери с дългогодишен стаж в работата с деца, които работят през най-иновативните педагогически подходи – по методите на обучение чрез преживяване, сугестопедия, игровизация, през театър, изкуство и танц. Така подрастващите ще могат по най-лесния и ефективен начин да усъвършенстват себе си и да развият потенциала си.

ВОДЕЩИТЕ НА АКАДЕМИЯТА

martina _VELEVA

Мартина Велева

Обучител, педагог, ментор по личностно развитие за деца и младежи, актриса
нона куманова

Нона Куманова

Педагог, ментор по личностно развитие за деца, художник и арт-терапевт
Людмил-Венев-Jagadamba_academy-обучител–деца

ЛЮДМИЛ ВЕНЕВ

Обучител, ,ментор по личностно развитие за деца и младежи, алпинист, спортен коуч
аксим-тихолов-jagadamba-academy

Максим Тихолов

Обучител, докторант по реторика и публична реч, ментор по личностно развитие

Кога?

27 октомври  /неделя/

от 10.00 до 17.00 ч.

Къде?

Обучителен център Jagadamba, ул. Камен Андреев 15, ет. 3

Цена:

90 лв. за посещение

720 лв. за десетте семинара*

*при записване за целия курс получавате 20% отстъпка и възможност за разсрочено плащане на три вноски.

*След записване се превежда капаро за запазване на мястото в размер на 50 % от таксата на семинара, които не се възстановяват при отказване в последствие. Останалата част от сумата се заплаща до 1 седмица преди провеждането на академията.

ЗА ЗАПИСВАНЕ, МОЛЯ ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ:

📞За връзка с мениджър записвания – 0883 59 66 08

Местата са ограничени, до 15 участници!

Бих искала да благодаря от името на нашето семейство за магията, която давате на децата ни! Иглика е като омагьосана от впечатленията, новите емоции и знания, които е придобила. Снощи се разплака, че всичко толкова бързо е свършило и й липсва. Затова Ели се принуди да й направи „кръгче на споделянето“ и двете потънаха в техния общ свят. Желая ви много успехи за в бъдеще, защото сте уникални и е щастие, децата ни да могат да се учат и творят с вас! Сърдечни поздрави!

доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

БОРЯНА ИВАНОВА

Родител

Децата ми участват редовно и сме впечатлени от положителната промяна у тях. Екипът е съставен от млади хора, отдадени на идеята да възпитават умения, които създават увереност и самостоятелност у подрастващите. Препоръчвам!

jagadamba-детски-лагер-родител

НИКОЛАЙ ЧАЛЪКОВ

Родител

Здравейте, пише ви майката на Вероника, бих искала да изкажа своята благодарност и възхищение към това което правите! Дъщеря ми се върна заредена, вдъхновена, изпълнена с невероятни и положителни емоции! Откривам всеки ден, когато общувам с нея, нещо ново. Изразява се по-отговорно, влага не само мисъл, а я облича в загриженост! Смятам, че точно това е правилния път да се изградят здрави по дух и тяло, мислещи хора, с отношение и позиция, а именно: внимание, възпитание, добър личен пример, топлина и много любов от родителители разбира се допира, общуването и черпенето на опит и още добри примери от качествени хора, като Вас. Още веднъж, Благодаря ви!

доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

КРАСИМИРА КУЛЕВА

Родител

След 6 часа в група с непознати деца и възрастни 8 г. ми дъщеря излезе със светнали очи и каза- Мамо, беше… страхотно! Родителският ми възторг е официално потвърден! 

ДАНИЕЛА ДЕНИЗ

Родител

…Нямам думи да опиша възхищението си от организацията Ви и персоналното Ви отношение към всяко дете…

Родител