"Съкровището" - Моите ценности

„Пътят на героя” е образователна програма за деца 9-13 г., която подготвя подрастващите за изискванията на живота, като развива знания, умения и навици, които са много важни за реализацията им като хора и личности. Всеки човек е герой и минава през редица изпитания и уроци на живота, за да се превърне в успешна личност. По време на семинарите децата и подрастващите ще откриват себе си, своите силни страни и заложби.

„Пътуването на героя“ е приключенската история за пътя на самоусъвършенстване, в която самите деца ще станат са главните герои. 

❓Кой е вътрешният герой, който спи в тях?
❓Как да го пробудят и изявят?
❓Защо умението за общуване, работа в екип, боравене с емоциите и грижата за тялото са толкова важни за пробуждането героя в себе си?
❓Как да се справят с трудностите и да взимат техните дарове? Как да приложат в ежедневния живот добрите навици и да повишат мотивацията си?
❓Как да се концентрират и вършат задачите си с лекота.

❓Как да създадат кръг от приятели, които да ги подкрепят и ценят и подпомагат за процъфтяването на потенциала им?

Програмата  цели да запознае децата с ценностите движещи човек по неговия житейски път. За да бъде пълноценнен индивид, всеки трябва да осъзнае какво са ценностите. Човекът е толкова силен и способен, нека се научим как точно да използваме потенциала си.

Тематични модули:

💎Ценностни системи – видове ценности (лични и колективни – обществени)

💎Всичко е свързано- „Светът и Аз” – причинно -следствените връзки

💎Фокус и внимание

💎„Майнд мап“ – карта на ума

Структура на обучението от поредицата семинари за личностно развитие „Пътят на героя”:

➡️6 работни часа на ден

➡️4-рима обучители – педагози, коучове и ментори специалоизирали в работата с деца

➡️специално разработена програма през иновативните и алтернативни методи на преподаване и учене – изцяло през преживяване и игра

➡️индивидуален подход

➡️индивидуални сесии с всяко дете

Вие избирате в кои семинари искате да се включи Вашето дете!

 

УЧЕНЕ ЧРЕЗ ПРЕЖИВЯВАНЕ

Преподаваме през най-иновативните методи. 

Децата работят в големи и малки групи, в които се подкрепят и се учат на комуникативност, толерантност, екипност и сътворчество. В програмата се включват различни игри и физически активности, като йога, бойни изкуства, кондиционен тренинг и други – внимателно подбрани и балансирани за подобряване физическата кондиция на децата и стимулиране на индивидуалните им творчески възможности. Всички дейности се провеждат от професионално квалифицирани инструктори, при използване на необходимите материали и екипировка.

Заниманията се провеждат в обучителен център Джагадамба, както и на открито в двора на центъра.

ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
ПЕДАГОЗИ, АРТИСТИ И ОБУЧИТЕЛИ

Сред позитивната и приятелска среда, която нашият екип от професионалисти създава по време на академията, вашето дете ще може да открие и развие своите силни страни и да се научи да се изразява през изкуството, театаъра, тялото и да развие креативността си. Програмите се провеждат от педагози и тренери с дългогодишен стаж в работата с деца, които работят през най-иновативните педагогически подходи – по методите на обучение чрез преживяване, сугестопедия, игровизация, през театър, изкуство и танц. Така подрастващите ще могат по най-лесния и ефективен начин да усъвършенстват себе си и да развият потенциала си.

ВОДЕЩИТЕ НА АКАДЕМИЯТА

martina _VELEVA

Мартина Велева

Обучител, педагог, ментор по личностно развитие за деца и младежи, актриса
нона куманова

Нона Куманова

Педагог, ментор по личностно развитие за деца, художник и арт-терапевт
Людмил-Венев-Jagadamba_academy-обучител–деца

ЛЮДМИЛ ВЕНЕВ

Обучител, ,ментор по личностно развитие за деца и младежи, алпинист, спортен коуч
аксим-тихолов-jagadamba-academy

Максим Тихолов

Обучител, докторант по реторика и публична реч, ментор по личностно развитие

Кога?

1 декември /неделя/

от 10.00 до 17.00 ч.

Къде?

Обучителен център Jagadamba, ул. Камен Андреев 15, ет. 3

Цена:

90 лв. за посещение

720 лв. за десетте семинара*

*при записване за целия курс получавате 20% отстъпка и възможност за разсрочено плащане на три вноски.

*След записване се превежда капаро за запазване на мястото в размер на 50 % от таксата на семинара, които не се възстановяват при отказване в последствие. Останалата част от сумата се заплаща до 1 седмица преди провеждането на академията.

ЗА ЗАПИСВАНЕ, МОЛЯ ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ:

📞За връзка с мениджър записвания – 0883 59 66 08

Местата са ограничени, до 15 участници!

Бих искала да благодаря от името на нашето семейство за магията, която давате на децата ни! Иглика е като омагьосана от впечатленията, новите емоции и знания, които е придобила. Снощи се разплака, че всичко толкова бързо е свършило и й липсва. Затова Ели се принуди да й направи „кръгче на споделянето“ и двете потънаха в техния общ свят. Желая ви много успехи за в бъдеще, защото сте уникални и е щастие, децата ни да могат да се учат и творят с вас! Сърдечни поздрави!

доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

БОРЯНА ИВАНОВА

Родител

Децата ми участват редовно и сме впечатлени от положителната промяна у тях. Екипът е съставен от млади хора, отдадени на идеята да възпитават умения, които създават увереност и самостоятелност у подрастващите. Препоръчвам!

jagadamba-детски-лагер-родител

НИКОЛАЙ ЧАЛЪКОВ

Родител

Здравейте, пише ви майката на Вероника, бих искала да изкажа своята благодарност и възхищение към това което правите! Дъщеря ми се върна заредена, вдъхновена, изпълнена с невероятни и положителни емоции! Откривам всеки ден, когато общувам с нея, нещо ново. Изразява се по-отговорно, влага не само мисъл, а я облича в загриженост! Смятам, че точно това е правилния път да се изградят здрави по дух и тяло, мислещи хора, с отношение и позиция, а именно: внимание, възпитание, добър личен пример, топлина и много любов от родителители разбира се допира, общуването и черпенето на опит и още добри примери от качествени хора, като Вас. Още веднъж, Благодаря ви!

доволен-родител-летни-лагери-jagadamba-academy

КРАСИМИРА КУЛЕВА

Родител

След 6 часа в група с непознати деца и възрастни 8 г. ми дъщеря излезе със светнали очи и каза- Мамо, беше… страхотно! Родителският ми възторг е официално потвърден! 

ДАНИЕЛА ДЕНИЗ

Родител

…Нямам думи да опиша възхищението си от организацията Ви и персоналното Ви отношение към всяко дете…

Родител