личностно-развитие-за-деца-и-тийнеджъри

Живей личната си легенда

Открий и следвай щастието

Новата програма за личностно развитие на Академия Джагадамба за деца от 8 до 12 годишна възраст.

„Пътят на героя” е образователна програма за деца и тийнейджъри, която подготвя подрастващите за изискванията на живота, като развива знания, умения и навици, които са много важни за реализацията им като хора и личности. Всеки човек е герой и минава през редица изпитания и уроци на живота, за да се превърне в успешна личност. По време на семинарите децата и подрастващите ще откриват себе си, своите силни страни и заложби.

В изданието екипът ни от професионалисти, педагози с дълогодишен опит в сферата на психологията, груповата работа, ораторското майсторство, визуалните изкуства, театъра, коучинга, спорта и здравословен начин на живот, с проведени  за последните 3 години над 40 семинара за личностно развитие за деца, тийнейджъри и смейства, ще вдъхновяват и водят младите в процесите по придобиване на знания и възпитаването на ценности, развиването на умения и навици, необходими за личностната им реализация по темите за:

Пътят на героя – „Откриване на Съкровището“- Моите Ценности  

  • Ценностни системи – видове ценности (лични и колективни – обществени)
  • Всичко е свързано- „Светът и Аз” – причинно -следствените връзки
  • Развиване на сетивните умения – когнитивна „грамотност“
  • Развиване на концентрацията – „Трябва да мога да се фокусирам”
  • Музикална интелигентност – занимания с музикални инструменти

Програмата  цели да запознае децата с ценностите движещи човек по неговия житейски път. За да бъде пълноценнен индивид, всеки трябва да осъзнае какво са ценностите. Човекът е толкова силен и способен, нека се научим как точно да използваме потенциала си.

* Групови и лични консултации по темите на обучението.

Кога?

 20 и 21 април

от 10.00 до 17.00 ч.

Къде?

Обучителен център Jagadamba, ул. Камен Андреев 15, ет. 3

Цена:

180 лв.

Отстъпки:

5% аз и приятел

10% братя и сестри

20% при записване на петте уикенда от поредицата „Пътят на героя“ /9-10 март, 23-24 март, 13-14 април, 20-21 април, 4-5 май/.

Възможност за разсрочено плащане на три вноски.

Местата са ограничени, до 15 участници!

Запишете се за семинара на info@jagadamba.bg
 

Структура на обучението от поредицата семинари за личностно развитие „Пътят на героя”:

➡️ 6 работни часа на ден

➡️ 5-тима обучители, педагози и ментори за деца

➡️ специално разработена програма през иновативните методи на преподаване и учене – изцяло през преживяване и игра

➡️ индивидуален подход

➡️ индивидуални сесии с всяко дете 

Вие избирате в кои уикенди искате да се включи Вашето дете! /9-10 март, 23-24 март, 13-14 април, 20-21 април, 4-5 май/
  • Кой е вътрешният герой, който спи в тях?
  • Как да го пробудят и изявят?
  • Защо умението за общуване, работа в екип, боравене с емоциите и грижата за тялото са толкова важни за пробуждането героя в себе си?
  • Как да се справят с трудностите и да взимат техните дарове? Как да приложат в ежедневния живот добрите навици и да повишат мотивацията си?
  • Как да се концентрират и вършат задачите си с лекота? Как да създадат кръг от приятел, които да ги подкрепят и ценят и подпомагат за процъфтяването на потенциала им?

В това мистично пътешествие участниците се свързват с уникалните си способности, като следват символите и съветите на покровителите (обучителите). Магически предмети, амулети и приказни сюжети водят децата към най-ценните съкровища – знания, умения и навици.

Всичко това постигаме благодарение на най-ефективните съвременни образователни методи – игровизация (gamification), разказване на истории (storytelling), влизане в роля (role-playing).

Подробна програма на семинарите:

Jagadamba_academy_семинар–личностно–развитие–деца
След 6 часа в група с непознати деца и възрастни 8 г. ми дъщеря излезе със светнали очи и каза - Мамо, беше... страхотно! Родителският ми възторг е официално потвърден! 🙂
доволни-родители-от-jagadamba-academy
Даниела Дениз
Родител
Здравейте, Мая Турлакова беше много щастлива след демо деня, който бяхте организирали. Сподели с нас, че й е било много интересно и забавно 🙂 Каза ни, че иска да посети и някои от другите семинари организирани от вас. Много благодарим за усилията и времето, което отделихте за децата. Аз вярвам, че това, с което сте се захванали е истински важно във времето, в което живеят. Материала, който сте ни изпратили е страхотен, много, ама много благодарим!
доволни-родители-от-jagadamba-academy
Женя Турлакова
Родител